No SSO cookie

Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : fák gondozásaÜltessünk mogyorófát a kertünkbe!

Mindig is arra vágytunk, hogy kertünket egy mogyorófával díszítsük fel? Nem is olyan bonyolult az ültetése, mint gondolnánk. Ebben a cikkben találunk néhány tippet, melynek segítségével kertünket igazi mogyorófa paradicsommá változtathatjuk! Részletek »

Ültessünk mogyorófát a kertünkbe!

Mi a függőleges talajtakarás?

A függőleges talajtakarás egy kiváló módszer, amely részben enyhíti a kényes gyökérzónákban található talaj préselését. Részletek »

Mi a függőleges talajtakarás?

Az almafák metszése és védelme

A fa elültetésével még korántsem ért véget az almafa gondozása. Folyamatos metszésre van szüksége, ahhoz, hogy bőséges termést biztosítson, ugyanakkor meg kell védeni a betegségek és a rovarok kártékony hatásaival szemben. Nézzük, hogy hogyan tehetjük ezt meg!  Részletek »

Az almafák metszése és védelme

Ültessünk gömbfákat villanyvezetékek alá! \

Gyakran látunk példát arra, hogy a villanyvezetékek alá ültetett fák felcseperedve birokra kelnek ezekkel a vezetékekkel. Ilyenkor az egyedüli megoldás a fa kíméletlen megcsonkítása, ami a fák szenvedését okozza. Lássuk, milyen fákat ajánlott légvezetékek alá ültetni! Részletek »

Ültessünk gömbfákat villanyvezetékek alá!

Axel Erlandson és a Cirkusz Fák \

Lehet sokaknak nem mond sokat Axel Erlandson neve, viszont a Cirkusz Fák elnevezés már annál inkább. A következőkben röviden bemutatjuk, hogy hogyan is alakultak ki ezek a fák. Részletek »

Axel Erlandson és a Cirkusz Fák