No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

 
 
 
 
 
 
1
3
5
9
10
11
12
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : hibiszkuszEgyünk hűsítő hatású növényeket!

A Hagyományos Kínai Orvoslás (rövidítve HKO) filozófiájának egyik alapja a yin-yang elv, mely egyben azt is jelenti, hogy minden kifejezhető jinként vagy jangként, valamint a yin és yang egymásnak ellentétpárjaiként csak együtt, egymással alkotnak egészet, és ez komoly tény a gyógyításban is. Részletek »

Együnk hűsítő hatású növényeket!

A télikertek klasszikus növényei

Csempéssz egy darabka természetet az otthonodba: pompás szobanövényeket és cserjéket nevelhetsz beépített teraszodon, ahol nem csak növényeidet teleltetheted át, hanem akár egész évben élvezheted a télikert varázsát. De milyen növények számára ideális ez a megoldás? Részletek »

A télikertek klasszikus növényei

Hibiszkusz a lakásban

A hibiszkusz nem csupán kerti növény. Konténeres növényként belső udvarok, erkélyek, nappalik mutatós dísze lehet. Részletek »

Hibiszkusz a lakásban

Érdekességek a piros hibiszkuszról \

Ha az átlagembert a hibiszkusz színéről kérdezik, a piros az a szín, ami legelőször az eszébe jut. A piros virágok világszerte nagyon ismertek. A piros hibiszkuszt tartják az első, legősibb fajtának a hibiszkuszok közül.  Részletek »

Érdekességek a piros hibiszkuszról

Miért nem virágzik a növényem? (III.)

Ha egy növény képes a virágzásra, akkor attól el is várják. Utolsó részünkben a bazsarózsa, a rózsa, a liliom, a hajnalka és a hibiszkusz elmaradt virágzásának okait vizsgáljuk meg! Részletek »

Miért nem virágzik a növényem? (III.)