No SSO cookie

Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : karácsony30 karácsonyi kérdés - Tudod a választ?

Mennyire ismerjük a karácsony ünnepét, és az azzal kapcsolatos tényeket, történeteket? A következő kérdésekkel könnyen letesztelhetjük tudásunkat. Természetesen a kérdések után a válaszokat is megtalálhatjuk, de az emberi késztetésünket legyőzve, kezdjük előbb a kérdésekkel! Részletek »

30 karácsonyi kérdés - Tudod a választ?

Ötletes fenyőtoboz-karácsonyfa

Hogyan készítsünk egyszerűen fenyőtobozból kis karácsonyfát? A fenyőtobozokat használhatjuk karácsonyi dekorációként vagy karácsonyfadíszként. Ez egy egyszerű kézműves foglalatosság. Kisebb gyermekeket is bevonhatunk, élvezni fogják. Részletek »

Ötletes fenyőtoboz-karácsonyfa

Hogyan készítsünk mézeskalács házikót? - kezdőknek és haladóknak \

Jancsi és Juliska meséjében a Vasorrú bába is egy jól kimunkált mézeskalács házban lakott. Akik eddig visszariadtak a házépítéstől - mert attól tartottak, hogy bonyolult és munkaigényes dolog - egy egyszerűbb változatot mutatunk!  Részletek »

Hogyan készítsünk mézeskalács házikót? - kezdőknek és haladóknak

Élő- vagy műfenyőt karácsonyra?

A családokban minden évben vitatémának számít, hogy élőfenyőből vagy műfenyőből állítsanak karácsonyfát. Különböző érvek és ellenérvek szólnak mindkét választás mellett, de jó, ha megfontoljuk a következőket. Részletek »

Élő- vagy műfenyőt karácsonyra?

Ajándéktipp: készítsünk pikáns nyalánkságot Karácsonyra! - chutney recept

Az ázsiai konyhákban a chutney pont olyan alapvető élelmiszer, mint mondjuk nálunk a ketchup, vagy a leveskocka. Bár hasonlít a lekvárhoz, az édeskés íz mellett kötelezően mindig sós, egyben savanyú és kissé csípős is. Pikantériáját a legkülönbözőbb gyümölcsök, zöldségek és fűszerek merészen összeeresztett kombinációja adja.  Részletek »

Ajándéktipp: készítsünk pikáns nyalánkságot Karácsonyra! - chutney recept