No SSO cookie

Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : kertgondozásMájusi teendők a kertben

Az év ötödik hónapjában járunk, amely legtöbbek számára a legkedvesebb időszak. Minden virágzik, zöldül, és az utolsó fagyos éjszakáknak is búcsút intünk, ugyanakkor a kártevők és kórokozók is teljes gőzzel munkába állnak. Lássuk, milyen teendők várnak ránk májusban a kertben! Részletek »

Májusi teendők a kertben

Mi a teendőnk a kertben februárban?

Ilyenkor februárban az ablakpárkányunkon vitamindús és gyógyhatású hajtásokat nevelhetünk, mint pl. a kerti zsálya, retek és lucerna. Az elvetett paradicsom-, uborka- és paprikamagok is remekül érzik magukat, szépen csíráznak a fűtőtest fölötti párkányon. Részletek »

Mi a teendőnk a kertben februárban?

Őszibarack nyári zöldmetszése videón \

Az őszibarackot tavasszal termőre kell metszeni, de nyáron újabb fazonigazításra lehet szükség. Videón mutatjuk be a részleteket.  Részletek »

Őszibarack nyári zöldmetszése videón

Kertépítés másképpen: ilyen a XXI. századi kert

A jól tájékozott, felkészült megrendelővel együtt dolgozni is élvezetesebb, konkrétabban tudja megfogalmazni igényét az építendő kerttel kapcsolatban, ami inspirálóan hat az arra érzékeny kertépítőre, kerttervezőre. Részletek »

Kertépítés másképpen: ilyen a XXI. századi kert

Minden cseppje kincs - az esővíz begyűjtése

Az esővízgyűjtéssel sokat spórolhatunk, nem mindegy viszont, hogy hogyan csináljuk. Lássunk néhány házi és profi megoldást! Részletek »

Minden cseppje kincs - az esővíz begyűjtése