No SSO cookie

Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : rózsaDavid Austin rózsák és társnövényeik

Fél évszázad intenzív nemesítés után David Austin rózsáiban tökéletesen ötvöződik az antik angol rózsák bódító illata és törékeny bája a modern rózsák folyamatos virágzásával és széles színválasztékával. Részletek »

David Austin rózsák és társnövényeik

Készítsünk potpourrit szárított rózsából!

A rózsáról levágott, elhervadt virágokat szárítsuk meg, ahelyett, hogy eldobnánk. Pár lépés és kész is a házi pot pourri. Részletek »

Készítsünk potpourrit szárított rózsából!

Téged is elcsábít a pünkösdi rózsa?

Van akit illatával, de még inkább pompás küllemével kápráztat el minket a májusban viruló bazsarózsa. Romantikus lelkületűeknek kihagyhatatlan! Részletek »

Téged is elcsábít a pünkösdi rózsa?

Hogyan gondozzuk a babarózsát?

A Babarózsa május elején nyílik, bájos tömött virágai megszépítik a kertünket. Pár dolgot azonban fontos tudni a gondozásáról, hogy minden évben csodálatosan dús virágzatú maradhasson. Részletek »

Hogyan gondozzuk a babarózsát?

A beltéri mini rózsa gondozása

A rózsák beltéri nevelése közismerten nehéz feladat, azonban a mini rózsák kissé megkönnyítik ezt a kihívást. Ezek az apró (általában 25 - 30 cm-es) növények rendszeres öntözést igényelnek, és nem elégszenek meg az alkalmankénti tápanyag-pótlással, azonban a lakást beborító rózsa látványa megéri a fáradozást. Részletek »

A beltéri mini rózsa gondozása