No SSO cookie

Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : vitaminok



Magyar földbe magyar kivit? Igen, termesszünk kivit!

Déligyümölcs, Új-Zélandon őshonos, és importálni kell – nagyjából ennyit tud az átlagember a kivi pedigréjéről. Kínából ered, jó a téltűrése, és a mérsékelt égövön is megél – írják a jobb szakkönyvek. Kis igényű, kiváló adottságú növény, ami Magyarországon is haszonnal termeszthető – mondja Varga János, aki nemcsak gyakorolja, hanem lelkesen tanítja is a kiviművelés tudományát.  Részletek »

Magyar földbe magyar kivit? Igen, termesszünk kivit!

Póréhagymát ősszel és télen is! \

A tél közeledtével egyre nehezebb friss zöldséghez hozzájutni, ezért nagyon meg kell becsülnünk azt a keveset is, ami van. Az egyik ilyen hálás zöldség a póréhagyma (Allium porrum), amely ideális a késő őszi-téli időszakra. Részletek »

Póréhagymát ősszel és télen is!

A sütőtök kedvező hatású az egészségre - így fogyaszd!

Ősszel számtalan tápláló, egészséges zöldség és gyümölcs érik meg, többek között a sütőtök. Nézzük, hogy hogyan használhatjuk fel ezt az egészséges növényt. Részletek »

A sütőtök kedvező hatású az egészségre - így fogyaszd!

A méhpempő - miért annyira értékes gyógymód?

A méhpempő az egyik legtáplálóbb étel a világon, amelyik javítja a táplálkozási hiányosságokat és segít gyorsabban túljutni az olyan állapotokon, amelyekkel akár évekig is küzdöttünk. A méhpempő az agyi tevékenységek serkentése miatt is elismert. Részletek »

A méhpempő - miért annyira értékes gyógymód?

Újra ideje a D-vitamin pótlásának

A magyar lakosság mintegy kétharmada küzdhet D-vitamin-hiánnyal. Fontos tudni, hogy ennek az alapvető vitaminnak a pótlása hogyan járul hozzá egészségünk megőrzéséhez, és a nyári hónapok valóban feltöltik-e D-vitamin-raktárainkat. Részletek »

Újra ideje a D-vitamin pótlásának