No SSO cookie

H

K

Sze

Cs

P

Szo

V

 
 
1
2
3
7
8
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
27
28
29
30
31
 
 
A honlapon

Olvadáskor rájövünk, miért fontos a vízelvezetés a kertben \

A vízelvezetés egy fontos része a kert megtervezésének. A kertek is ugyanazon az elven működnek, mint a fürdőszobák: középen van egy vízösszefolyó részük. A pangó víz kialakulása elkerülése érdekében fontos, hogy kertünk rendelkezzen egy bizonyos fokú lejtéssel.

Kapcsolodó cikkek

Árvácska ültetése sziklakertbe

A kis alapterületű kertek esetében nagyszerű megoldás lehet egy sziklakert kialakítása. Habár a megépítése és gondozása nem mindig a legegyszerűbb, de a gondozott sziklakertek látványa kárpótol minden belefektetett energiát. Lássuk, mi a titka egy egyszerű, de bámulatos sziklakert megépítésének!Részletek »

Utcafronti virágágyások kialakítása

Mit tegyünk a tavasz végén elvirágzott hagymás növényekkel teli kertünkkel? A következőkben azt mutatjuk be, hogy néhány egyszerű lépéssel hogyan újíthatjuk meg az utcafronti virágágyásokat egynyári növényekkel!Részletek »

Paradicsom termesztése erkélyen

Sok ember nem engedheti meg magának, hogy saját kis kertje legyen, viszont szeretnének ők is kertészkedni, talán egy kis lédús gyümölcsöt termeszteni. A megoldást Bálint Károlytól tudtuk meg.Részletek »

Hogyan bírjuk virágzásra a leanderünket?

Sokan megszenvednek a leanderrel, és bárhogyan is próbálkoznak, növényük csak nem virágzik úgy, ahogy azt elvárnák tőle. A megoldás felől Bálint Károly kertépítőt kérdeztük!Részletek »

Sövénynövények választása és gondozása

Kertünkben mi is kialakíthatunk cserjesorokat, örökzöld sövényeket, amire talán a tavasz a legmegfelelőbb idő. Lássuk, milyen sövénynövényeket használhatunk házunk díszítésére.Részletek »