-
sofőr
-
Bolti eladó
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
fogászati szakasszisztens
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Junior Manual QA Engineer @ NIX Tech Kft.
2024. 04. 19
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Sales Support Trainee
2024. 04. 20
-
Kiosk agent
2024. 04. 20
-
Beszerző
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Nyári délutánok könnyű desszertje ez a joghurtos epersaláta.
Nézzük, hogy készül a nagy mű!
Bazsalikomos epersaláta rétes kosárban
Hozzávalók:
-
1 csomag réteslap
-
2 pohár joghurt
-
30 dkg eper
-
2 evőkanál méz
-
féldiónyi gyömbér
-
3 evőkanál porcukor
-
fél citrom leve
-
4 db bazsalikomlevél
-
1 ág levendula
Még több recept: www.kaldeneker.hu
A joghurtot papírtörlőn keresztül lecsöpögtetjük. Mézzel vagy juharsziruppal édesítjük és belereszelünk egy kis darab friss gyömbért.
A réteslapból 10x10 cm-es négyzetekel vágunk, majd 3-4 lapot összefogva kibéleljük egy muffinforma belsejét. 130°C-on süssük elő a réteskosárkáinkat, amíg aranysárga színt nem kap.
A megmosott és feldarabolt szamócából álló salátát feldobhatjuk fűszernövényekkel: bazsalikommal, mentával, levendulával, megcsorgatjuk balzsamecettel és pár csepp citromlével.
értékelés