No SSO cookie

Tartósítás vegyszer nélkül

Utolsó változtatás: 2012-08-03 | Első közzététel: 2009-10-03
(5/ 1)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Tartósítás vegyszer nélkül
Nagyon lényeges kérdés, hogy hogyan tartósítsuk a gyümölcsöket, zöldségeket? Ne dobálhatunk mindent a fagyasztóba, mert ott eláll egy darabig, hiszen több élelmiszer nagyon sokat veszít az élvezeti értékéből a fagyasztás után.

"Vegyszerbombákat" pedig manapság senki nem szándékozik üvegbe zárni, azt a boltban is megvehetjük ínycsiklandó csomagolásban.

Ezért rendszerint a legjobb- házi körülmények között - többféle stratégia kombinálásával elfogadható, vegyszer nélküli tartósítást elérni. Lássuk, hogyan!

Bálint gazda szemünk láttára deríti fel a vegyszer nélküli tartósítás titkát...


Szólj Te is hozzá!