No SSO cookie

Jártál már pálinkafőzdében? Körbejártuk az egyik legprofibbat!

Utolsó változtatás: 2010-02-28 | Első közzététel: 2007-02-16
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Jártál már pálinkafőzdében? Körbejártuk az egyik legprofibbat!
Még csak 5 évesek, mégis talán a legsikeresebb magyar pálinkapárlók az agárdiak. Meglestük a berendezéseiket!

Az Agárdi Pálinkafőzdében 2002 óta készülnek a legkülönfélébb - cigánymeggy, birs, körte, feketeribiszke - minőségi gyümölcspárlatok. Az alapanyagot többnyire az üzemet körülölelő gyümölcsösökből szüretelik. Saját bevallásuk szerint kizárólag első osztályú, tiszta, érett gyümölcsökből főznek, ennek köszönhető az extra minőség. A régi hagyományokon alapuló pálinkakészítést a legmodernebb erjesztési és lepárlási technológiával ötvözik.

A pálinkafőzde munkatársa bemutatót tartott nekünk:

(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)

Jártál már pálinkafőzdében? Körbejártuk az egyik legprofibbat!
Az Agárdi Pálinkafőzde kitüntetései alapján a legeredményesebb hazai pálinkafőzdének mondható. Közép-Európa egyik rangos fesztiválján, a 2006-os bécsi Destillata szakkiállításon birs és erdei meggy pálinkája aranyérmet, további 11 párlata ezüst- és bronzérmet nyert.

Különlegességük az Agárdi Bencés likőrcsalád, melyet a Pannonhalmi Főapátsággal közösen, ősi receptúra alapján "kotyvasztanak".


 

A videót a LIONS Média készítette.


Szólj Te is hozzá!