-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Bolti eladó
-
Takarító
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Kertigép Értékesítő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Remote Golang Developer @ Antal
2024. 04. 25
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
IT Delivery manager @ ProcessHunt Kft.
2024. 04. 25
-
PHP Developer @ Medicover Egészségközpont Zrt
2024. 04. 25
-
Principal Back-end Engineer @ Instructure Hungary Kft
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az Agárdi Pálinkafőzdében 2002 óta készülnek a legkülönfélébb - cigánymeggy, birs, körte, feketeribiszke - minőségi gyümölcspárlatok. Az alapanyagot többnyire az üzemet körülölelő gyümölcsösökből szüretelik. Saját bevallásuk szerint kizárólag első osztályú, tiszta, érett gyümölcsökből főznek, ennek köszönhető az extra minőség. A régi hagyományokon alapuló pálinkakészítést a legmodernebb erjesztési és lepárlási technológiával ötvözik.
A pálinkafőzde munkatársa bemutatót tartott nekünk:
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Az Agárdi Pálinkafőzde kitüntetései alapján a legeredményesebb hazai pálinkafőzdének mondható. Közép-Európa egyik rangos fesztiválján, a 2006-os bécsi Destillata szakkiállításon birs és erdei meggy pálinkája aranyérmet, további 11 párlata ezüst- és bronzérmet nyert.Különlegességük az Agárdi Bencés likőrcsalád, melyet a Pannonhalmi Főapátsággal közösen, ősi receptúra alapján "kotyvasztanak".
A videót a LIONS Média készítette.