No SSO cookie

Milyen szilvapálinkával kínáljuk a locsolókat?

30 szilvapálinkát ellenőrzött legújabb Szupermenta terméktesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Egy tétel kivételével megfelelőek voltak, de lássuk, melyik lett a kedvenc?Részletek »

Ízletes koktélok Karácsonyra és Szilveszterre

Ha szeretnéd a hagyományos vörös bort és pezsgőt valamilyen egzotikus itallal helyettesíteni, akkor olyan ízes koktél recepteket javaslunk, amelyekkel felpezsdítheted a hideg téli estéket.Részletek »

Készül az Év körtepálinkája!

A közös sikerek után Magyarország ismét együtt készíti el az Év pálinkáját, a szilva, a barack és a meggy után most körtéből. 2014 ugyanis a körte éve lesz!Részletek »

„Év Bortermelője Magyarországon 2013” – Az idei jelöltek

Ahogy már 23 évvel ezelőtt, idén is nagy várakozással telt november első hete a Magyar Bor Akadémián. Ekkor derül ki ugyanis, hogy ki lesz az az öt borász, akik közül decemberben valaki elnyeri a borászok idei Kossuth-díját, az „Év Bortermelője Magyarországon” díjat.Részletek »

Milyen gyümölcsből főzhető pálinka? - 1. rész

Pálinkát szinte minden növényi eredetű anyagból főzhetünk, fizikailag lehetséges, de hogy milyen hatékonysággal, az már egy másik kérdés. Lássunk egy részletet a Magyar házi gazdasszonyból, hogy régen mit mondtak a pálinka készítéséről!Részletek »