-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Takarító
-
mérlegképes könyvelő
-
Kertigép Értékesítő
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Remote Golang Developer @ Antal
2024. 04. 25
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Gyorséttermi Diákmunka A Burger King-Ben. - Kaposvár
2024. 04. 25
-
Adminisztrátor
2024. 04. 25
-
Gyorséttermi Diákmunka A Burger King-Ben. - Oktogon
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borleves elkészítése:
Hozzávalók:
4dl fehér bor
3 tojás
8 dkg cukor
reszelt citromhéj
2 dl meleg víz
A három tojássárgáját 8 dkg cukorral habosra keverünk. Adunk hozzá reszelt citromhéjat, majd a 4 dl borral és a 2dl meleg vízzel felengedjük. Lassú tűzön addig keverjük egy habverővel, amíg fel nem fő. Ha felfőtt, hideg vízbe állítjuk, és megvárjuk amíg kihül. Leginkább hűtve tálaljuk, de melegen is kiváló. Tejszínnel tálaljuk.
értékelés