No SSO cookie

Pálinkás kávé a Pálinkafesztiválon

Utolsó változtatás: 2011-09-20 | Első közzététel: 2011-09-20
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Pálinkás kávé a Pálinkafesztiválon
Kávét pálinkával? Miért ne! A Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál eddig is merész gasztronómiai újításairól volt híres. A koktélok, csokik, sütik után idén ősszel minden eddiginél különlegesebb párosítást kóstolhatnak meg az ide látogatók.

Az őszi Budavári Pálinka - és Kolbászfesztiválon egy több mint száz éves múlttal, de hazánkban most startoló kávémárka debütál. A Caffé Cagliari és a Rézangyal közös „munkájából” egy igazi különlegesség született, amely kimondottan a Fesztiválra készült. Az Olaszországban népszerű Corretto (espresso és grappa) mintájára készült kávékülönlegességek most először kerülnek a nagyközönség elé. Az italokat minden esetben két fő alkotóelem határozta meg: az espresso kávé és a Rézangyal, a Márton és Lányai, illetve a Békési párlatai.

 

palinkas-kave

A kulináris kuriózumokat hat ízben próbálhatják ki a kíváncsiskodók, köztük a legmeglepőbbek talán az ágyas málna, a birs, vagy az aszútörköly pálinkákkal készített kávék.


A pálinkafesztiválról részletesebben itt >>


Szólj Te is hozzá!