-
Asztalos
-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
terápiás munkatárs
-
sofőr
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Szobafestő-mázoló, gipszkartonos
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fokhagymakrémleves receptje:
Hozzávalók:
- 1/2 fej fokhagyma
- 10 g vaj
- 4 dl zöldségleveslé
- 1 dl tejszín
- 1 dl fehérbor (száraz)
- 3 szelet kenyér (pirított)
- feketebors (őrölt)
- petrezselyemzöld (friss, aprított)
- só
A fokhagymakrémleves elkészítése:
Tisztítsuk meg a fokhagymát és vágjuk a gerezdeket kisebb darabokra. Olvasszuk meg a vajat egy lábosban és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Öntsük fel a borral és a zöldségleveslével. Főzzük 20 percig. Tegyünk bele a darabokra tört pirított kenyeret és főzzük még pár percig. Turmixoljuk krémesre a levest.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá tejszínt. Forraljuk fel a levest még egyszer, szórjuk meg petrezselyemmel. Tálaljuk a fokhagymakrémlevest pirított kenyérkockákkal, vagy kivájt cipóban.
értékelés