No SSO cookie

Hogyan készítsünk kovászos és ecetes uborkát?

Savanyúság márpedig dukál a sült hús vagy a tányér pörkölt mellé! Ki-ki maga döntse el, melyiket szereti jobban, közben mi elmeséljük, hogyan készülnek. Részletek »

3 alkoholos nyári frissítő ital, amivel levehetjük a vendégünket a lábáról

A magunk készítette italokkal – főleg ha némi kísérletezésre is időt szántunk – nagy elismerést vívhatunk ki nyáresti vendégeink körében. Mivel a tinktúráknak is az alkohol az alapja, ezek az italok is kivonják a hatóanyagot a növényi alapanyagokból, így az alkohol kellemes hatása mellett az emésztésnek is jót tesznek – megfelelő mennyiségben fogyasztva.Részletek »

Akácvirágból is lehet szörp

A bodzaszörp mintájára akácvirágból is elkészítettük a kedvenc szörpünket. A siker nem maradt el.Részletek »

Közkívánatra: kedvenc bodzaszörp receptünk

Mutatunk egy meglepően egyszerű bodzaszörp receptet, amely aztán minden pohárral eszünkbe juttatja, milyen ügyesek is vagyunk! Kezdjünk hát neki a bodzaszörp elkészítésének!Részletek »

Hogyan csíráztass az íróasztalodon?

Ütött az igazság órája: már az is termeszthet zöldséget, akinek nincs kertje. Nézzük, hogyan csíráztassunk otthon magvakat! Részletek »