-
sofőr
-
Takarító
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Kertigép Értékesítő
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Cluster Digital and Media Manager
2024. 04. 20
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Business Analyst - Budapest VI. kerület
2024. 04. 20
-
Festékbekeverő Operátor - Oroszlány
2024. 04. 20
-
Rendszertámogató mérnök (IT alkalmazásüzemeltető)
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Banán szexi bundában, karamellszósszal
Hozzávalók:
- 4 db kisebb méretű banán
- 4 lap rétestészta
- 6 dl étolaj a sütéshez.
Karamellszószhoz:
- 30 dkg cukor
- 1 evőkanál vaj
- 3 dl tejszín.
Hámozzuk meg a banánokat, majd tegyük a széthajtott réteslapra. Göngyöljük fel, és a széleit kissé csavarjuk el, mintha szaloncukrot csomagolnánk.
Forrósítsuk fel az olajat egy kis lábasban, tegyük bele a becsomagolt banánokat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük ropogós pirosra. ha elkészült szedjük át egy konyhai kéztörlővel borított tányérra.
A karamellszószhoz szórjuk a cukrot egy kis lábasba, és hevítsük addig míg szép aranysárgára nem pirul. Tegyük hozzá a vajat, keverjük el benne, majd öntsük hozzá a tejszínt. Forraljuk pár percig, vegyük le a tűzről és hagyjuk kihűlni.
Tálaljunk egy sült banánt nagy tányérra, szórjuk meg porcukorral, majd a csorgassuk meg a karamellszósszal. Friss mentaággal dekoráljuk.