-
sofőr
-
Konyhai kisegítő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Regisztrált mérlegképes könyvelő IX.ker.
-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A bodzaszirup készítése
Általában gyógynövényként használják gombás fertőzések, megfázás és különböző betegségek gyógyítására, de a bodza édes íze és előnyös tulajdonságai egy csomó recepthez is hozzájárulnak. Otthon is egyszerűen lehet bodzaszirupot készíteni, ami lehetővé teszi számodra, hogy az édes ízével kísérletezz.
1. Lépés
Önts kb. 4 csésze vizet egy serpenyőbe. Vedd közepesre a lángot.
2. Lépés
Add a cukrot és a bodzát a serpenyő vízhez.
3. Lépés
Főzd lefedve 15-20 percig.
4. Lépés
Kavard meg a keveréket és zúzd össze az apró bogyókat. Hagyd a bogyókat még 30 percig, fedetlenül főni.
5. Lépés
Öntsd a forró bodza szirupot egy sütire, majd koronázd meg az egészet egy púpozott kanál tejszínhabbal.