-
Műszaki mérnök, technikus
-
Takarító
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Bolti eladó
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Kertigép Értékesítő
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
Pneumatikus-Hidraulikus Gépkarbantartó, Géplakatos - Téglás (Dbiv042401)
2024. 04. 25
-
Elektromos karbantartó - Téglás (DBIII011701)
2024. 04. 25
-
Betanított gépkezelő, vizuális ellenőr pozíció Kecskemét-Kadafalván
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Céklás brownie
Hozzávalók:
- 250 g vaj
- 250 g étcsokoládé (70% kakaótartalmú)
- 3 tojás
- 250 g cukor
- 150 g liszt
- 1 tk sütőpor
- csipetnyi só
- 250 g főtt, lereszelt cékla
Fözzük meg a céklát, hámozzuk és reszeljük le. Olvasszuk össze a vajat a csokoládéval, majd egy másik edényben habverővel keverjük simára a tojásokat a cukorral. Keverjük össze a kettőt, majd szitáljuk a csokis keverékhez a sütőporos lisztet. Végül mehet bele a cékla, de ne keverjük hosszan, mert akkor kemény lesz a brownie.
A keveréket öntsük az előre kivajazott lapos tepsibe, simítsuk el spatulával, majd előmelegített sütőben, 180 fokon süssük 20-25 percig. Akkor van kész, ha a tésztánk közepébe szúrt villára csak néhány szem morzsa tapad.
Egészségünkre!
Még több izgalmas CÉKLÁS RECEPT
értékelés