-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Regisztrált mérlegképes könyvelő
-
szerviztechnikus
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
Bútorasztalos
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Konyhai kisegítő
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Csicseriborsós finomság elkészítése:
Hozzávalók:
- 1 csomag csicseriborsó (40 dkg)
- olaj (olíva)
- 1 hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- curry, chili, gyömbér, paradicsompüré, bazsalikom, petrezselyem
A csicseriborsós finomság egyszerűen:
A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Másnap a hagymát olajon üvegesre futtatjuk, hozzáadjuk a csicseriborsót, sót, 2 púpos kiskanál curryt, 2 chilit, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, belereszelünk kb. 1 diónyi gyömbért, és kis vízzel puhára pároljuk (kb. 1 óra), majd hozzáadjuk a paradicsompürét és még egy kicsit főzzük. Ha kész, petrezselymet és bazsalikomot adunk hozzá. Rizzsel vagy pitával tálaljuk.
értékelés