-
Elektronikai műszerzés
-
fogászati szakasszisztens
-
Takarító
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Release Manager_6923 @ IDBC Creative Solutions Kft.
2024. 04. 24
-
Laboráns | Tiszafüred
2024. 04. 24
-
Scrum Master @ ProcessHunt Kft.
2024. 04. 24
-
Senior Software Engineering Manager @ Instructure Hungary Kft
2024. 04. 24
-
Raktáros
2024. 04. 24
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Élesztőpástétom elkészítése:
Akár takarékosságból, akár a változatosság kedvéért érdemes kipróbálni.
Verjünk fel két egész tojást, tegyünk bele 3 evőkanálnyi szitált zsemlemorzsát, és hagyjuk kissé duzzadni. Közben pici zsiradékon pirítsunk világosra egy közepes nagyságú, apróra vagdalt vöröshagymát, majd keverjük bele a tojásba áztatott zsemlemorzsát és az előzőleg másfél deci tejben felfuttatott 5 dkg élesztőt. Kevergetve kis lángon 8-10 percig pároljuk.
A tűzről levéve sóval, borssal, édes-nemes paprikával és mustárral ízesítsük. Üvegedényben hűtsük le, majd tányérra borítva díszíthetjük bármilyen zöldséggel. Ez az étel csak hidegen jó!
értékelés