-
sofőr
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Bolti eladó
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Analyst Team Trainee
2024. 04. 18
-
Mercedes-Benz Személygépjármű Értékesítési Tanácsadó
2024. 04. 18
-
Gépkezelő kisegítő - Szombathely
2024. 04. 19
-
Szerelő - Szombathely
2024. 04. 19
-
Gépkezelő (Debrecen)
2024. 04. 18
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fokhagymakrémleves receptje:
Hozzávalók:
- 1/2 fej fokhagyma
- 10 g vaj
- 4 dl zöldségleveslé
- 1 dl tejszín
- 1 dl fehérbor (száraz)
- 3 szelet kenyér (pirított)
- feketebors (őrölt)
- petrezselyemzöld (friss, aprított)
- só
A fokhagymakrémleves elkészítése:
Tisztítsuk meg a fokhagymát és vágjuk a gerezdeket kisebb darabokra. Olvasszuk meg a vajat egy lábosban és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Öntsük fel a borral és a zöldségleveslével. Főzzük 20 percig. Tegyünk bele a darabokra tört pirított kenyeret és főzzük még pár percig. Turmixoljuk krémesre a levest.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá tejszínt. Forraljuk fel a levest még egyszer, szórjuk meg petrezselyemmel. Tálaljuk a fokhagymakrémlevest pirított kenyérkockákkal, vagy kivájt cipóban.
értékelés