Hogyan süssünk manager gyorstortát?

Hogyan süssünk manager gyorstortát?
A hétköznapok forgatagában sokszor nincs időnk órákat eltölteni egyetlen torta sütésével. Itt egy gyors és finom torta receptje, ami hamar elkészül és biztosan a család kedvencévé válik.


„Ez a gyorstorta sokkal inkább egy cobbler-szerű desszert, mintsem igazi torta. Én habtejszínnel, jégkrémmel vagy öntettel tálalható. Könnyen elkészíthető és nagyon finom."- Kipróbáltuk!

Előkészítés: 15 perc

Sütés: 1 óra

Kész van: 1 óra és 15 perc

18 adagra elegendő hozzávalók

Hozzávalók

  • 1/2 kg magvazott meggy, vagy cseresznye
  • 1 ananászkonzerv
  • 1 csomag tortapor
  • 1 csésze olvasztott margarin
  • 1 csésze reszelt kókusz
  • ½ csésze apróra tört dió

 


Tanácsok a gyorstorta elkészítéséhez

1. Melegítsd elő a sütőt 175 Cº-ra. Vékonyan zsírozd be egy 22,5 x 32,5 centiméteres tepsit.

2. Tedd bele az előkészített tepsibe a cseresznyét, vagy meggyet, és a darabolt ananászt. Szórd a tortaport a tetejére úgy, hogy egyenletesen befedje. Öntsd a tortaporra az olvasztott margarint, majd a tetejét szórd meg a kókusszal és a dióval.

3. Süsd 50-60 percig az előmelegített sütőben, amíg aranybarna nem lesz.

Mennyi a tápértéke?

Az egy adagra eső: Kalóriatartalom - 311

Zsírtartalom - 16,8 gr.

Koleszterin - < 1 mg.

értékelés