-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Bolti eladó
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
fogászati szakasszisztens
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Expert Marketing Trainee
2024. 04. 18
-
Pénzügyi - Számviteli Munkatárs | Győr
2024. 04. 17
-
Gépész karbantartás tervező technikus
2024. 04. 17
-
Termékfejlesztő-beszerző (háztartási kisgépek)
2024. 04. 17
-
Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs
2024. 04. 17
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A házisör készítésének receptje
30 dkg árpát megpörkölünk egy palacsintasütőben, és 2 dkg komlóval egy tiszta vászonzacskóba tesszük, jól bekötjük a zacskó száját és 15 liter vízben 2 órán át főzzük. Megpirítunk 45 dkg cukrot, pirosra, és a fővő vízből vett adaggal felengedjük.
De csak annyira, hogy a cukor feloldódjon, és ezután a cukros vizet visszaöntjük az árpa-komló főzővizébe. Együtt is főzzük, legalább 10 percig. Ezután állni hagyjuk 12-15 órán át, leszűrjük, és belemorzsolunk 2 dkg élesztőt, jól elkeverjük, és újra 12-15 órán át állni hagyjuk.
Ezután üvegekbe tehetjük. Az üvegeket 3/4 részig töltsük, és zárjuk le. Ezek után 8 napra hideg helyre tegyük, hogy erjedhessen. Ezek után már csak annyi a dolgunk, hogy büszkén kínáljuk a házi készítésű sört barátainknak!