-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Bolti eladó
-
Elektronikai műszerzés
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
fogászati szakasszisztens
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Frontend fejlesztő @ Duna House Holding Kft
2024. 04. 25
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
Webfejlesztőket Keresünk Egy Szuper 3 .Kerületi Irodába!
2024. 04. 25
-
Senior Azure rendszermérnök - Cloud, M365 - Erős angol - Hibrid, 11. kerület!
2024. 04. 25
-
Ingatlan Értékesítő (Alkalmazotti Jogviszonyban)
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hogyan készül a hibiszkusz puncs?
Hozzávalók:
- 4 liter víz
- 2 csésze szárított hibiszkusz virág hüvely
- 2 csésze kristálycukor
A hibiszkusz puncs tálalásakor ne használjunk világos színű asztalterítőt |
A hibiszkusz puncs elkészítése:
- Tedd a vizet és a száraz hibiszkuszt egy edénybe, majd helyezd be a sütőbe (ne alumínium edényt használj). Fedd le, és hagyd állni legalább 2 órát.
- Vedd le a fedőt róla, és tedd oda forrni. Csökkentsd a hőfokot, és hagyd 6-8 percig tovább főni.
- Töltsd át egy szitán, majd dobd ki a szilárd darabokat. Add hozzá a cukrot, és addig kavard, amíg el nem olvad. Hűtsd le jól.
- Töltsd kis koktél poharakba, amikben jégkockák vannak. Díszítsd ízlés szerint.
Jó tudni: A hibiszkusz C-vitaminban gazdag, ezért gyakran készítenek belőle lekvárt, zselét és mártást.
értékelés