-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Bolti eladó
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Kertigép Értékesítő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
Esztergályos - Nemesvámos
2024. 04. 25
-
Villamos épületkarbantartó - Veszprém
2024. 04. 25
-
Villamos karbantartó - Veszprém
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Karfiolos korongok
Hozzávalók:
-
- 30 dkg darált hús ( mindegy milyen: lehet csirke, pulyka, sertés és marha is)
- 2 tojás
- zsemlemorzsa
- só
- bors
- piros paprika
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A megtisztított, feldarabolt karfiolt megfőzzük, majd összetörjük. A karfiol masszához hozzákeverjük a nyers, darált húst és a 2 tojást, és a fűszereket. Alaposan gyúrjuk össze a hozzávalókat, majd formázzunk belőle kis gombócokat és lapítsik el a tenyerünkkel. Forgassuk meg zsemlemorzsába, ahogyan a hagyományos vagdaltat. A korongokat bő, forró olajban süssük ki. Nagyon finom étel, ami körettel, főzelékkel, vagy csak önmagában salátával is kiváló.
értékelés