-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Műszaki mérnök, technikus
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Takarító
-
sofőr
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Frontend fejlesztő @ Duna House Holding Kft
2024. 04. 25
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
Webfejlesztőket Keresünk Egy Szuper 3 .Kerületi Irodába!
2024. 04. 25
-
Ingatlan Értékesítő (Alkalmazotti Jogviszonyban)
2024. 04. 25
-
Senior Azure rendszermérnök - Cloud, M365 - Erős angol - Hibrid, 11. kerület!
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A diós habcsók elkészítése
Hozzávalók:
- 3 tojásfehérje
- 18 dkg porcukor
- egy csomag vaníliáscukor
- egy teáskanál frissen facsart citromlé
- 1 evőkanál étkezési keményítő
- dió a díszítéshez
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és apránként hozzáadva a porcukrot, robotgéppel felverjük a tojásfehérjét. Aztán alacsonyabb fordulaton belekeverjük a vaníliáscukrot, a citromlevet és a keményítőt.
Egy tepsit megvajazunk, majd kibéleljük sütőpapírral, és egy evőkanállal kupacokat halmozunkk rá a habból, majd mindegyik tetejére egy darab diót nyomunk díszítésnek. Ezután levesszük a sütő hőmérsékletét 150 fokra, és 30 percet sütjük a csókokat. A fél óra elteltével kikapcsoljuk a sütőt, és újabb fél óráig szárítjuk a finomságokat. Karácsonyi díszítésnek, de nassolni is nagyon finom!
Tipp:
Ha már nagyon belejöttünk a habcsók készítésébe, akkor sűrűn felfűzve, vagy felszúrva egy - esetleg piskóta - alapra, különböző díszeket, akár még ehető karácsonyfát is készíthetünk belőle. Garantáltan mindenki ámulni fog a különleges, ehető dekorációnkon!