-
Elektronikai műszerzés
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
fogászati szakasszisztens
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Bolti eladó
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Remote Golang Developer @ Antal
2024. 04. 25
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ
2024. 04. 25
-
Gyártósori operátor
2024. 04. 25
-
Japán tolmács
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Mákpuding elkészítése
Hozzávalók:
- 5 tojás fehérje
- 8 dkg porcukor
- 3 dkg gríz
- 3 dkg vaj
- 10 dkg darált mák
- fél kávéskanálnyi fahéj
- csipetnyi őrölt szegfűszeg
Elkészítése:
A habbá vert tojásfehérjékhez óvatosan adjuk hozzá a többi összetevőt, azután a pudingformát kenjük ki vajjal és lisztezzük meg picit, majd öntsük bele a tésztát. Forró vízzel félig töltött fazékban, fedővel lefedve főzzük jó háromnegyed órán keresztül, azután melegen vagy hidegen is fogyasztható.
értékelés