-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Takarító
-
fogászati szakasszisztens
-
sofőr
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Junior Manual QA Engineer @ NIX Tech Kft.
2024. 04. 19
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Raktáros munkatárs
2024. 04. 19
-
Targoncavezető
2024. 04. 19
-
Gépkezelő munkatárs
2024. 04. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A házi paradicsomleves készítése
Hozzávalók:
-
- 3dl víz
- rizs
- só
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A paradicsom levét a vízzel összeöntjük és feltesszük főni. Mikor felforrt, hozzá adjuk a rántást , és a fűszereket. Fontos, hogy a paradicsomlevest meg nem pirított fehér rántással
( forró olajba, csapott kanál liszt) készítsük el. A rizst külön vízbe főzzük meg, ne a paradicsomlevesben főjjön meg. Sót, cukrot, ízlés szerint tegyünk bele. Ha elkészült, néhány kanál tejfölt is adhatunk hozzá.
értékelés