-
fogászati szakasszisztens
-
sofőr
-
Bolti eladó
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Takarító
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Analyst Team Trainee
2024. 04. 18
-
Mercedes-Benz Személygépjármű Értékesítési Tanácsadó
2024. 04. 18
-
Területi műszaki ügyintéző / referens
2024. 04. 18
-
Általános irodai / műszaki adminisztrátor
2024. 04. 18
-
Ügyintéző
2024. 04. 18
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sajtok pácolásához nem kell más, mint pár darab jól zárható öblösüveg, néhány ág friss fűszernövény és kiváló minőségű, hidegen sajtolt olívaolaj.
Hogy mit is rejtünk a pácos üvegbe, azt egyéni ízlésünkre is lehet bízni. Vásároljunk a kedvenc sajtjainkból, ha könnyű nyári vacsorára vágyunk, szükségünk lesz mozarella sajtra, bazsalikomra és pár evőkanál pesztóra.
Kecskesajtokhoz fokhagymát, rozmaringot, fetához olajbogyót, oregánót és fokhagymát használjunk.
Érdemes játszani az ízekkel: nagyon finom, ha a fetát mentaágakkal ízesítjük, görögdinnyedarabokra kanalazva hűsítő salátát tudunk készíteni pár perc alatt.
Aki egzotikus élményekre vágyik, próbálja ki a korianderlevél, fokhagyma, reszelt zöldcitromhéj és a vékonyra felszeletelt chili-paprika ízesítést.
A pácolt sajtokat hűtőben pár napig kell érlelni, utána fel kell használni! |
A mozarella sajt pácolását érdemes bazsalikom |
Rozmaringgal érlelt kecskesajttal megtölthetünk |
Görögdinnye fetával és friss mentalevelekkel, |
Ehhez a tányér fűszeres sajthoz már csak uborka, paprika és paradicsom hiányzik |
A fűszeres sajtgolyókból percek alatt készíthetünk |
Mozarellagolyók olajbogyóval, friss, ropogós kenyérrel |