-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
sofőr
-
Kertigép Értékesítő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Engineering Molding Manager
2024. 04. 19
-
Mercedes-Benz Személygépjármű Értékesítési Tanácsadó
2024. 04. 18
-
Gépkezelő kisegítő - Szombathely
2024. 04. 19
-
Szerelő - Szombathely
2024. 04. 19
-
Gépkezelő (Debrecen)
2024. 04. 18
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Sajtfelfújt elkészítése:
Hozzávalók:
-
- 4dkg liszt
- élesztő
- 4 dl tej
- 4 tojás
- 15 dkg reszelt ementáli sajt
Olvasszunk fel 4 dkg vajat egy serpenyőben. Gyorsan, folyamatosan keverjünk el benne 4 dkg lisztet és egy csipetnyi élesztőt, és pirítsuk rózsaszínűre. A tűzről levéve, folytonos kevergetés mellett adjunk hozzá 4 dl tejet. Tegyük vissza a tűzre, és tovább kevergetve forraljuk ki. Hagyjuk kissé hűlni, így tegyük bele 4 tojás sárgáját és 10-15 dkg reszelt ementáli sajtot. Sózzuk, és ízesítsük reszelt szerecsendióval. A tojások fehérjét verjük kemény habbá, és óvatosan adjuk a sajtos masszához. Az egészet öntsük kivajazott, mély tűzálló tálba és előmelegített, 180 C-os sütőben 40-50 percig süssük tűpróbáig. Melegen szeleteljük fel, de fogyasztásra hidegen-melegen egyaránt jó.