-
Elektronikai műszerzés
-
fogászati szakasszisztens
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Bolti eladó
-
sofőr
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Release Manager_6923 @ IDBC Creative Solutions Kft.
2024. 04. 24
-
Laboráns | Tiszafüred
2024. 04. 24
-
Scrum Master @ ProcessHunt Kft.
2024. 04. 24
-
Senior Software Engineering Manager @ Instructure Hungary Kft
2024. 04. 24
-
Raktáros
2024. 04. 24
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Spenótos tésztatorta elkészítése
Hozzávalók:
45dkg bonduelle leveles mirelit spenót
25dkg tehéntúró
3dl tejszín
25dkg tönköly tészta
só, bors, szerecsendió, bazsalikom, petrezselyem
kevés vaj
Elkészítés:
A felengedett, lecsepegtetett spenótot kevés vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, a túrót, a kifőtt tésztát és a tejszínt.Tetszés szerinti tepsibe vagy szilikon formába öntjük és kb 30 perc alatt közepes hőmérsékleten megsütjük. A tetejére szórhatunk parmezán sajtot is. Nagyon ízletes sült csirkével vagy akár magában is.
értékelés