-
Kártevőirtó
-
Könyvelő asszisztens
-
Regisztrált mérlegképes könyvelő
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
Szobafestő-mázoló, gipszkartonos
-
Bútorasztalos
-
Regisztrált mérlegképes könyvelő IX.ker.
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:
- 26 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 3 dkg kakaópor
- 1 nagy tojásfehérje
- 10 dkg porcukor
- 1 vaníliarúd
- egy marék aprított, nem sózott mandula
- 2 csipet só
Elkészítése:
Összekeverjük a lisztet a vajjal, egy másik tálban megolvasztjuk a vajat, robotégppel hozzákeverjük a porcukrot, a tojásfehérjét és a sót, belekapargatjuk a vaníliarudat, beleszórjuk az apróra tördelt mandulát, és amikor már tejesen sima, homogén, akkor hozzádolgozzuk a lisztes kakaót is. Amikor szép egyenletes a tészta, a tálat lefedve hűtőbe tesszük. Jó másfél órát hagyjuk állni (zuhanyzás, ruhaválogatás, smink, stb...:), azután sütinyomó zsákkal kis hullámkekszeket formázunk belőle, végül előmelegített (kb 180 fokos) sütőben 15 percig sütötjük.
Tea, tejeskávé mellé nélkülözhetetlenné válik az első kóstolás után, de tortaalapnak is kiváló.
értékelés