-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Bolti eladó
-
sofőr
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Takarító
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Analyst Team Trainee
2024. 04. 18
-
Pénzügyi - Számviteli Munkatárs | Győr
2024. 04. 17
-
Vízvezetékszerelő (Visonta)
2024. 04. 18
-
Energiaellátási részlegvezető (Visonta)
2024. 04. 18
-
Raktáros
2024. 04. 18
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Vaníliafelfújt olasz módra
- 5 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 4 dl tej
- 3 tojás
- 5 dkg cukor
- fél rúd vanília.
A vaníliafelfújt elkészítése:
A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, és a cukrot, majd jól elkeverjük. a vaníliarúddal felforralt tejjel elkeverjük, simára keverjük, majd ismét felforraljuk. Levesszük a tűzről, kihűtjük, majd egyenként elkeverjük a tojássárgákkal. Végül hozzáadjuk a csipet sóval és cukorral keményre felvert tojásfehérjét. Margarinnal kikent, liszttel behintett pudingformába öntjük, és alufóliával letakarva, sütőben, vízfürdőben 25 percig sütjük. A formából kiborítjuk, vaníliamártással, gyümölcsökkel tálaljuk.
értékelés