No SSO cookie
A honlapon

Tápanyagok, amivel elősegíthetjük szemünk egészségét

Magyarországon évente több mint 6000 fővel nő az új, súlyosan látássérült személyek száma. Ha jobban odafigyelünk táplálkozásunkra szemünk egészségéért is többet tehetnénk!

Kapcsolodó cikkek

Együnk sok zöldséget és gyümölcsöt!

A zöldségek és a gyümölcsök nagyon fontos szerepet töltenek be az egészségünk megőrzésében. Nagyon sok vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaznak, amelyek felveszik a harcot a szabad gyökökkel szemben. Részletek »

Pálinka- és vodkakülönlegességek a Budai Várban

A legnemesebb pálinkák, ételkülönlegességek, pazar kolbászkínálat, valamint vérpezsdítő zene várja a látogatókat a Budai Várban október 6-9 között, ahová idén Oroszországot és nemzeti italát, a vodkát hívták meg vendégségbe a Pálinka- és Kolbászfesztivál szervezői.Részletek »

Hogyan süssünk sajtos kenyeret?

Ez egy szokatlan és ízletes kenyér recept! Különlegessége a hozzávalókban rejlik, amelyek sok fehérjét tartalmaznak. Nézzük, hogy hogyan készül ez a nem mindennapi kenyér! Részletek »

Hálószoba a csillár helyén! - ötletek apró lakások berendezéséhez

Egy kicsi és rossz beosztású, de nagy belmagasságú lakásból is lehet jól használható, különleges otthont varázsolni. Két francia építész azonban egészen elképesztő módját választotta ennek: a hálószobát egy kockába álmodták bele, ezt pedig felfüggesztették a nappali plafonjára. Részletek »

A kertészkedés hatása a gyerekekre

Kutatások igazolják, hogy a gyermekek sokkal boldogabbak és gyorsabban fejlődnek a készségeik, képességeik, ha részt vehetnek a kertészkedésben.Részletek »