No SSO cookie
A honlapon

Kezdődik az iskola! – így készüljünk fel rá

Még néhány hét hátra van az iskoláig, de a felkészülést már most érdemes elkezdeni. Ez azonban nemcsak a tanszerek beszerzését jelenti, jó, ha teszünk azért is, hogy gyermekünk testileg-lelkileg ráhangolódhasson az új tanévre.

Kapcsolodó cikkek

Hogyan készítsünk grillezett őszibarackos pitét?

A piték szerelmeseinek itt van egy új, gyümölcsös pite receptje, ami biztosan megdobogtatja majd a szívüket. Lássuk, hogyan készül a grillezett barackos pite! Részletek »

Gyógynövények Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak

Melyik cukorbeteg ne örülne, ha gyógyszerszedés helyett elég lenne egy növény levelének rágcsálása? Van-e olyan fogyókúrázó, aki böjtölés, számolgatás, önsanyargatás helyett ne a gymnema fogyasztását választaná? Mielőtt sietnek vásárolni, azért beszéljenek az orvosukkal!Részletek »

Ismerjük meg a földimogyoró,- a kukoricacsíra,- és a lenmagolajat!

Nyugat-Európa és az Amerikai kontinens egyik kedvelt étolaja a földimogyoró olaj. A zsírsavak közül az olajsav és palmitinsav jellemzi. Jellegzetes íze és illata miatt leginkább salátákhoz alkalmazzuk, jól harmonizál az íze a rukkolával, illetve a nyers spenótlevéllel is. Lássuk a többi olajat is! Részletek »

Hogyan építsünk pizza-kertet, pillangó-kertet a gyermekünknek?

A kertészet egy csodálatos tevékenység gyerekek számára is. Kint dolgoznak a szabadban, közel a természethez és megismerik a természet ciklusait. A kertészet türelmet igényel, de a jól végzett munkáért nagyvonalú jutalmakat nyújt. Ha vannak gyermekeink, hagyjunk kis részt szabadon a kertben, hogy a gyereknek is meglegyen a kertészeti területe. Részletek »

Hogyan készítsünk bodzabort?

A bodzát nem csak bodzaszörp készítésére használhatjuk, kíváló alapanyag bor előállítására is. A következőkben 3 bodzabor receptet mutatunk be!Részletek »