IPB

Üdvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )

7 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Állat a kertben
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 24 2005, 09:34 AM
Létrehozva: #1

Guests

Üdv. Sokan kĂ­nlĂłdnak a vakondokkal. NĂĄlam is ez volt mĂ©g nĂ©hĂĄny Ă©ve. De akkor nyomĂĄra akadtam egy növĂ©nynek amit nem tudnak elviselni, Ă©s elköltöztek.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 22 2005, 01:46 PM
Létrehozva: #2

Guests

Bacbog: nemrĂ©g hallottam egy megoldĂĄst ilyen esetre: sĂĄvosan maratott ablakĂŒveg, ami mattĂĄ teszi az ĂŒveget a madaraknak, de a sĂĄvok tĂĄvolsĂĄga Ă©s szĂ©lessĂ©ge olyan, hogy a kilĂĄtĂĄst nem zavarja. Nem tudom sajnos a mĂ©reteket, hogy milyen sƱrƱn kell sĂĄvozni, de talĂĄn mĂĄr az ötlettel tudtam segĂ­teni. Ill. van egy olyan ötletem, hogy vajon az ablak elött felakasztott szĂ©lcsengƑ mozgĂĄsa Ă©s hangja nem lenne szintĂ©n riasztĂł a madarak szĂĄmĂĄra. Sok sikert! Írj, hogy sikerĂŒlt-e valamit alkalmazni! Catea

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Apr 22 2005, 09:44 AM
Létrehozva: #3

Guests

SzeretnĂ©m tudni milyen virĂĄgot ĂŒltessek a kiskertembe, hogy a nyolchĂłnapos Ășjfunlandim jĂĄtĂ©kĂĄt tĂșlĂ©lje. VĂĄlaszt a haiczingernevcitromail.hu e-mail cĂ­mre vĂĄrok. Köszi.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 26 2005, 11:31 AM
Létrehozva: #4

Guests

http://lox122.ezkellneked.com/ na Ă­gy mĂĄr jĂł ezen követhetƑ a rozsdafarkĂș Ă©lete nagyrĂ©szt megy a lap

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 4 2005, 03:56 PM
Létrehozva: #5

Guests

Hol lehet venni vakondƱzƑ patront?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 4 2005, 03:32 PM
Létrehozva: #6

Guests

Szerintem gĂĄz az Ășj forma! Zizeg az egĂ©sz.

+Quote Post
Neyci
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 8 2006, 08:42 AM
Létrehozva: #7

Newbie
*

Csoport: Edenkert.hu
HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0
AzonosĂ­tĂł: 59,370

Várjuk véleményeteket és tapasztalataitokat - Kutya vagy kert? - ügyben.

+Quote Post
Katy
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 23 2006, 09:58 PM
Létrehozva: #8

Newbie
*

AzonosĂ­tĂł: 58,285

Szasztok! Én pont ma találtam a kertünkben egy pici siklóbébit ,kb, akkora volt mint egy izmosabb giliszta... Pedig a közelünkben nincs tó vagy patak... Általában azt tapasztalom ,vagy kutya vagy kert...A kettõ csak akkor egyeztethetõ össze ha a kutyust elzárjuk...Állandóan pedig mégsem zárhatjuk el szegényt!

+Quote Post
NK
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 25 2006, 12:42 PM
Létrehozva: #9

Newbie
*

AzonosĂ­tĂł: 58,266

Térd alatti kutyával - illetve ekkora kutya mellet szerintem még lehet kertészkedni. Rossz tapasztalatom apukám behemótjaival van, amelyek tényleg kitúrnak mindent.

+Quote Post
Katy
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 27 2006, 09:19 AM
Létrehozva: #10

Newbie
*

AzonosĂ­tĂł: 58,285

Igen ez igaz, kivéve ha az eb nem pont egy kutorékkutya aki imád ásni:)) (pl.: foxi vagy egyéb terrier)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 3 2005, 02:14 PM
Létrehozva: #11

Guests

SirĂĄly az Ășj dizĂĄjn, nagyon tetszik. De ha mĂĄr Ă­rok, megkĂ©rdem: az impresszumok alapjĂĄn tudom, hogy ugyan az az ĂșjsĂĄgĂ­rĂłgĂĄrda szerkeszti a HĂĄziĂĄllat Online portĂĄlt, mint az Édenkertet. Akkor az Édenkerten miĂ©rt van Állatkert rovat?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Dec 22 2005, 03:24 PM
Létrehozva: #12

Guests

Kedves ÁllatbarĂĄtok! MindnyĂĄjatoknak Boldog KarĂĄcsonyt Ă©s Új Évet KĂ­vĂĄnok! ĂŒdv

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 2 2006, 10:23 AM
Létrehozva: #13

Guests

IsmerƑseimnĂ©l 5 kis belga juhĂĄszkutya szĂŒletett, de csak 1-et tudnak megtartani. Ha valakit szeretne egyet - többet, kĂ©rjĂŒk szĂłljon minnĂ©l hamarabb! kösz

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Nov 18 2005, 11:10 AM
Létrehozva: #14

Guests

Hallottam, hogy lĂ©tezik olyan egĂ©rĂ­rtĂł, ami csak elzavarja Ă©s nem megöli az egeret. Elektromos, egyszerq dugaljba csatlakoztathatĂł, ami olyan nem hallhatĂł frekvenciĂĄn mqködik, ami elriasztja az egereket 100 m belĂŒl. KĂ©rem ha valaki tudja hol lehet beszerezni Ă­rja meg. köszönöm MĂĄrta

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 10 2006, 04:04 PM
Létrehozva: #15

Guests

az alåbbi címen tudnak több informåcióhoz jutni: kriesch@cetelem.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 28 2005, 04:22 PM
Létrehozva: #16

Guests

Magyar tyĂșk csibĂ©it szeretnĂ©k vĂĄsĂĄrolni. Aki tud ilyet, tĂĄjĂ©koztasson.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 21 2006, 03:10 PM
Létrehozva: #17

Guests

A kertĂŒnk vĂ©gĂ©ben van egy patak.A szomszĂ©d telken egy mocsaras rĂ©sz volt, amit beĂ©pĂ­tettek,s legnagyobb bĂĄnatomra, a mi kertĂŒnkben azĂłta siklĂłk jelentek meg. RĂĄadĂĄsul a gyerekeim lĂĄttĂĄk, tavaly kis siklĂłk is szĂŒlettek. Nagyon szeretem a kertet, tudom hogy ezek az ĂĄllatok vĂ©dettek Ă©s nem is bĂĄntjuk Ƒket, de mĂĄr alig merek kimenni a kertbe, mert annyira iszonyodom tƑlĂŒk. Tavaly az egyikkel gyomlĂĄlĂĄs közben talĂĄlkoztam, szörnyƱ Ă©lmĂ©ny volt.Mi az ami zavarja Ƒket Ă©s esetleg odĂ©bb ĂĄllnĂĄnak/ a szomszĂ©d bagoly elköltözött,mert kivĂĄgtĂĄk a fƱzfĂĄt/? Ötleteket kĂ©rek, mert szeretnĂ©k nyĂĄron kimenni a kertbe! Köszönöm! Erika

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 17 2005, 04:17 PM
Létrehozva: #18

Guests

TAVALY NYÁRON RENGETEGET KÍNLÓDTUNK A VAKONDOKOKKAL,PRÓBÁLKOZTUNK PATRONNAL PB-GÁZZAL,TERPENTINES RONGGYAL,HIÁBA.VÉGÜL A SZOMSZÉD IS MI IS ULTRAHANGOS RIASZTÓT VETTÜNK SZUPER JÓL BEVÁLT.ÚGY TUDOM TÖBB CÉG IS GYÁRT DE A BIZTOS EZ.MEGNÉZHETED A WWW.CONRAD.HU-n.A LÉNYEG HOGY NE A TÚRÁSBA SZÚRJAD, TÖMÖRÍTETT TALAJBA KELL.KELL EGY KIS IDƐ, DE ELHÚZZÁK A CSÍKOT.MI NAPELEMEST, A SZOMSZÉD NAGYOBB TELJESÍTMÉNYÜT VETT.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Apr 18 2005, 02:41 PM
Létrehozva: #19

Guests

A kĂ©rdĂ©sem az lenne a kedves olvasĂłkhoz, hogy lĂ©tezik-e olyan növĂ©ny, amely tĂĄvol tartja a macskĂĄt a dĂ­sznövĂ©nyektƑl, hogy az ne a virĂĄg tövĂ©ben vĂ©gezze el kisebb-nagyobb dolgĂĄt? Köszönöm! Boby

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 21 2005, 09:31 AM
Létrehozva: #20

Guests

Üdv Mindenkinek! A hĂĄzunk ablakait rendszeresen telibetalĂĄljĂĄk a madarak. KivĂĄgtunk Ă©s felragasztottunk mindegyikre egy-egy ragadozĂłmadĂĄr sziluettet. Tavaly magas hatĂĄsfokkal mƱködött a csel. Egy madĂĄr sem cĂ©lozta meg az ablakot. Ám az idĂ©n nem tudom mi ĂŒtött belĂ©jĂŒk, nem telik el nap, hogy neki ne repĂŒlnĂ©nek. Mit tehetĂŒnk, hogy megfĂ©kezzĂŒk Ƒket Ă©s megmenthessĂŒk az Ă©letĂŒket? Van hasznos 5lete valakinek? (KĂłbor macskĂĄkkal tele a környĂ©k, tehĂĄt, Ƒk sem riszatjĂĄk, de nem is szeretnĂ©nk ha elmennĂ©nek a dalos madaraink.) Köszönöm elƑre is.

+Quote Post
ReklĂĄm
hozzĂĄszĂłlĂĄs
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

7 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasznåló olvassa jelenleg ezt a témåt (4 vendég és 0 anonim felhasznåló)
0 felhasznĂĄlĂł:

Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:06 AM

Kertészeti cikkek

VirĂĄg, zöldsĂ©g-gyĂŒmölcs, kertĂ©szeti kellĂ©kek

Természetfotók

Kertészeti fórum