Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Mar 24 2005, 09:34 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădv. Sokan kĂnlĂłdnak a vakondokkal. NĂĄlam is ez volt mĂ©g nĂ©hĂĄny Ă©ve. De akkor nyomĂĄra akadtam egy növĂ©nynek amit nem tudnak elviselni, Ă©s elköltöztek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 22 2005, 01:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bacbog: nemrĂ©g hallottam egy megoldĂĄst ilyen esetre: sĂĄvosan maratott ablakĂŒveg, ami mattĂĄ teszi az ĂŒveget a madaraknak, de a sĂĄvok tĂĄvolsĂĄga Ă©s szĂ©lessĂ©ge olyan, hogy a kilĂĄtĂĄst nem zavarja. Nem tudom sajnos a mĂ©reteket, hogy milyen sƱrƱn kell sĂĄvozni, de talĂĄn mĂĄr az ötlettel tudtam segĂteni. Ill. van egy olyan ötletem, hogy vajon az ablak elött felakasztott szĂ©lcsengĆ mozgĂĄsa Ă©s hangja nem lenne szintĂ©n riasztĂł a madarak szĂĄmĂĄra.
Sok sikert! Ărj, hogy sikerĂŒlt-e valamit alkalmazni!
Catea
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 22 2005, 09:44 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
SzeretnĂ©m tudni milyen virĂĄgot ĂŒltessek a kiskertembe, hogy a nyolchĂłnapos Ășjfunlandim jĂĄtĂ©kĂĄt tĂșlĂ©lje. VĂĄlaszt a haiczingernevcitromail.hu e-mail cĂmre vĂĄrok. Köszi.
|
|
|
|
| Guest__* |
May 26 2005, 11:31 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
http://lox122.ezkellneked.com/
na Ăgy mĂĄr jĂł ezen követhetĆ a rozsdafarkĂș Ă©lete
nagyrészt megy a lap
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 4 2005, 03:56 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hol lehet venni vakondñzà patront?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 4 2005, 03:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem gĂĄz az Ășj forma! Zizeg az egĂ©sz.
|
|
|
|
Sep 8 2006, 08:42 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 59,370 |
Várjuk véleményeteket és tapasztalataitokat - Kutya vagy kert? - ügyben.
|
|
|
|
Sep 23 2006, 09:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 58,285 |
Szasztok!
Én pont ma találtam a kertünkben egy pici siklóbébit ,kb, akkora volt mint egy izmosabb giliszta...
Pedig a közelünkben nincs tó vagy patak...
Általában azt tapasztalom ,vagy kutya vagy kert...A kettõ csak akkor egyeztethetõ össze ha a kutyust elzárjuk...Állandóan pedig mégsem zárhatjuk el szegényt!
|
|
|
|
Sep 25 2006, 12:42 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 58,266 |
Térd alatti kutyával - illetve ekkora kutya mellet szerintem még lehet kertészkedni. Rossz tapasztalatom apukám behemótjaival van, amelyek tényleg kitúrnak mindent.
|
|
|
|
Sep 27 2006, 09:19 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 58,285 |
Igen ez igaz, kivéve ha az eb nem pont egy kutorékkutya aki imád ásni:))
(pl.: foxi vagy egyéb terrier)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 3 2005, 02:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
SirĂĄly az Ășj dizĂĄjn, nagyon tetszik. De ha mĂĄr Ărok, megkĂ©rdem: az impresszumok alapjĂĄn tudom, hogy ugyan az az ĂșjsĂĄgĂrĂłgĂĄrda szerkeszti a HĂĄziĂĄllat Online portĂĄlt, mint az Ădenkertet. Akkor az Ădenkerten miĂ©rt van Ăllatkert rovat?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 22 2005, 03:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves ĂllatbarĂĄtok!
MindnyĂĄjatoknak Boldog KarĂĄcsonyt Ă©s Ăj Ăvet KĂvĂĄnok!
ĂŒdv
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 2 2006, 10:23 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
IsmerĆseimnĂ©l 5 kis belga juhĂĄszkutya szĂŒletett, de csak 1-et tudnak megtartani. Ha valakit szeretne egyet - többet, kĂ©rjĂŒk szĂłljon minnĂ©l hamarabb! kösz
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 18 2005, 11:10 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hallottam, hogy lĂ©tezik olyan egĂ©rĂrtĂł, ami csak elzavarja Ă©s nem megöli az egeret. Elektromos, egyszerq dugaljba csatlakoztathatĂł, ami olyan nem hallhatĂł frekvenciĂĄn mqködik, ami elriasztja az egereket 100 m belĂŒl.
KĂ©rem ha valaki tudja hol lehet beszerezni Ărja meg.
köszönöm
MĂĄrta
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 10 2006, 04:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
az alĂĄbbi cĂmen tudnak több informĂĄciĂłhoz jutni: kriesch@cetelem.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 28 2005, 04:22 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Magyar tyĂșk csibĂ©it szeretnĂ©k vĂĄsĂĄrolni. Aki tud ilyet, tĂĄjĂ©koztasson.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 21 2006, 03:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kertĂŒnk vĂ©gĂ©ben van egy patak.A szomszĂ©d telken egy mocsaras rĂ©sz volt, amit beĂ©pĂtettek,s legnagyobb bĂĄnatomra, a mi kertĂŒnkben azĂłta siklĂłk jelentek meg. RĂĄadĂĄsul a gyerekeim lĂĄttĂĄk, tavaly kis siklĂłk is szĂŒlettek. Nagyon szeretem a kertet, tudom hogy ezek az ĂĄllatok vĂ©dettek Ă©s nem is bĂĄntjuk Ćket, de mĂĄr alig merek kimenni a kertbe, mert annyira iszonyodom tĆlĂŒk. Tavaly az egyikkel gyomlĂĄlĂĄs közben talĂĄlkoztam, szörnyƱ Ă©lmĂ©ny volt.Mi az ami zavarja Ćket Ă©s esetleg odĂ©bb ĂĄllnĂĄnak/ a szomszĂ©d bagoly elköltözött,mert kivĂĄgtĂĄk a fƱzfĂĄt/? Ătleteket kĂ©rek, mert szeretnĂ©k nyĂĄron kimenni a kertbe! Köszönöm! Erika
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 17 2005, 04:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
TAVALY NYĂRON RENGETEGET KĂNLĂDTUNK A VAKONDOKOKKAL,PRĂBĂLKOZTUNK PATRONNAL PB-GĂZZAL,TERPENTINES RONGGYAL,HIĂBA.VĂGĂL A SZOMSZĂD IS MI IS ULTRAHANGOS RIASZTĂT VETTĂNK SZUPER JĂL BEVĂLT.ĂGY TUDOM TĂBB CĂG IS GYĂRT DE A BIZTOS EZ.MEGNĂZHETED A WWW.CONRAD.HU-n.A LĂNYEG HOGY NE A TĂRĂSBA SZĂRJAD, TĂMĂRĂTETT TALAJBA KELL.KELL EGY KIS IDĆ, DE ELHĂZZĂK A CSĂKOT.MI NAPELEMEST, A SZOMSZĂD NAGYOBB TELJESĂTMĂNYĂT VETT.
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 18 2005, 02:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kĂ©rdĂ©sem az lenne a kedves olvasĂłkhoz, hogy lĂ©tezik-e olyan növĂ©ny, amely tĂĄvol tartja a macskĂĄt a dĂsznövĂ©nyektĆl, hogy az ne a virĂĄg tövĂ©ben vĂ©gezze el kisebb-nagyobb dolgĂĄt? Köszönöm! Boby
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 21 2005, 09:31 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădv Mindenkinek!
A hĂĄzunk ablakait rendszeresen telibetalĂĄljĂĄk a madarak. KivĂĄgtunk Ă©s felragasztottunk mindegyikre egy-egy ragadozĂłmadĂĄr sziluettet. Tavaly magas hatĂĄsfokkal mƱködött a csel. Egy madĂĄr sem cĂ©lozta meg az ablakot. Ăm az idĂ©n nem tudom mi ĂŒtött belĂ©jĂŒk, nem telik el nap, hogy neki ne repĂŒlnĂ©nek. Mit tehetĂŒnk, hogy megfĂ©kezzĂŒk Ćket Ă©s megmenthessĂŒk az Ă©letĂŒket? Van hasznos 5lete valakinek? (KĂłbor macskĂĄkkal tele a környĂ©k, tehĂĄt, Ćk sem riszatjĂĄk, de nem is szeretnĂ©nk ha elmennĂ©nek a dalos madaraink.)
Köszönöm elĆre is.
|
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:06 AM |