IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

2 Oldal V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Élet + mód
Neyci
hozzászólás Sep 14 2006, 09:20 AM
Létrehozva: #1

Newbie
*

Csoport: Edenkert.hu
Azonosító: 59,370

Kedves Olvasónk! Várjuk véleményedet Kert-Életmód témában. Új rovatunkhoz (Élet 3 Mód) új fórumot is kapcsoltunk,
Go to the top of the page

+Quote Post
Dezsi
hozzászólás Nov 12 2006, 08:13 PM
Létrehozva: #2

Newbie
*

Azonosító: 58,355

Sziasztok! Életmód és egészséges módon történõ táplálkozással kapcsolatos oldalt ajánlok a figyelmetekbe. Én váltottam. Megérte. Üdv: Dezsõ

+Quote Post
mamaci
hozzászólás Dec 6 2006, 08:11 PM
Létrehozva: #3

Newbie
*

Azonosító: 58,388

Ne haragudjatok, de én ebbõl egy kukkot sem értek. Lehetne érthetõbben, nekem. Köszönöm

+Quote Post
Neyci
hozzászólás Jan 17 2007, 01:46 PM
Létrehozva: #4

Newbie
*

Azonosító: 59,370

Aktuális cikket ajánlanék a figyelmetekbe: TÉLI EGÉSZSÉGVÉDELEM: http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=1189

+Quote Post
Ildi_75685
hozzászólás Mar 2 2007, 11:52 AM
Létrehozva: #5

Newbie
*

Azonosító: 58,522

Tudjátok, hogy a csicsóka fontos diabetikus eledel és a fogyókúrázóknak is hasznos?Inulin tartalmánál fogva édeskés ízû, viszont könnyebben és gyorsabban emészthetõ a répacukornál. A belõle felszabaduló fruktózt a cukrosok a vércukorszint emelkedése nélkül tudják felhasználni. Nagyon szeretjük ilyenkor tél végén nyersen rágcsáli, de fõzve és levesnek is kitûnõ.Mi itthon a kertben termesztünk saját használatra. Kedvencünk a csicsóka fasírt: Fõzésre a nagyobb, kevéssé elágazó gumókat használjuk, úgy mint a krumplit héjában megfõzzük, kb. 20-30 percig, amíg puha lesz, de nem fõ szét. 2 zsemlét vízben vagy tejben megáztatunk, jól kicsavarjuk és egy mély tálba beletesszük. A kihûlt meghámozott fõtt csicsókát, – kb. ½ kilót – összedolgozzuk az áztatott zsemlével és 3 egész tojással, sok-sok tört fokhagymával és 2 kávéskanál curry porral, sóval. Ha a massza túl laza lenne, kis zsemlemorzsát adunk hozzá és lapos tenyérnyi inkább lapos korong alakú labdacsokat formázunk, amelyeket morzsába forgatás után forró olajban lassú tûznél kisütünk.

+Quote Post
Magdi_52694
hozzászólás Mar 9 2007, 07:05 PM
Létrehozva: #6

Newbie
*

Azonosító: 58,544

Tisztelt Fórumozók! Segíteni szeretnénk azoknak az embereknek, akik alternatívát keresnek természetes módon történõ édesítéshez. STEVIA rebaudiana növényi édesítõszereket kínálunk bõ választékban, kedvezõ árakon! A termékeket cukorbetegek, diétázók, candidások figyelmébe is ajánljuk. Bõvebb info: www.steviashop.hu steviashop@freemail.hu 06302372022, 06302484617 Tóth Magdolna

+Quote Post
eva56
hozzászólás Jun 6 2007, 09:06 PM
Létrehozva: #7

Member
**

Azonosító: 58,764

Elkelne egy kis promóció:) http://www.asopronibudapestert.hu Bejelentkeztem (nem számítottam rá, hogy kiírja a nevem, akkor ZZ-t írtam volna...) a pályázatra "Állatmenhely segítés" címszó alatt és a fórumot is elindítottam. Mindenkit kérek, hogy gyûjtse nekünk a szavazatokat, jó indítás lenne egy kis pénz, hogy jogerõre léptünk. Hétfõtõl amúgyis akciót indítunk a menhelyi állatok ivartalanításához pénzgyûjtésre (konkrétan Pakson van vagy 60 vemhes vagy hamarosan vemhes szuka, ezt már le is szerveztem az orvossal, és más menhelyek is jelezték, hogy gondban vannak). Ez az akció csak Budapest és 15 km-es vonzáskörzetére vonatkozik, ezért szigorúan errõl eshet csak szó (ilyen menhelyekrõl és a lakossági akcióinkról). A fórum: http://www.asopronibudapestert.hu/site.php?go=sc&id=22 MINDENKIT KÉREK, HOGY CSAK 1 SZAVAZATOT ADJON LE, AKKOR IS, HA TÖBB E-MAIL CÍME VAN! -- jutka _______________________________________________ Belso mailing list Belso@zoldzebra.hu https://bardo.hu/mailman/listinfo/belso Többen jelezték, hogy nem teljesen világos a szavazás menete. http://www.asopronibudapestert.hu 1. regisztrálás 2. rákattintás az "állatmenhely segítés"-re 3. szavazok-ra kattintani 4. szavazok-ra kattintani 5. szavazok-ra kattintani Nem, nem írtam el:), mindhárom szavazatot adhatjátok nekünk, ha úgy gondoljátok! Aki már szavazott, de csak egy szavazatot adott le, az bármikor leadhatja még a másik kettõt miután belépett, akár ránk is. Köszönjük! On Fri, 1 Jun 2007 21:32:15 +0200, jutka wrote > Sziasztok! > > Elkelne egy kis promóció:) > http://www.asopronibudapestert.hu > > Bejelentkeztem (nem számítottam rá, hogy kiírja a nevem, akkor ZZ-t írtam > volna...) a pályázatra "Állatmenhely segítés" címszó alatt és a > fórumot is elindítottam. Mindenkit kérek, hogy gyûjtse nekünk a > szavazatokat, jó indítás lenne egy kis pénz, hogy jogerõre léptünk. > Hétfõtõl amúgyis akciót indítunk a menhelyi állatok > ivartalanításához pénzgyûjtésre (konkrétan Pakson van vagy 60 vemhes > vagy hamarosan vemhes szuka, ezt már le is szerveztem az orvossal, > és más menhelyek is jelezték, hogy gondban vannak). Ez az akció csak > Budapest és 15 km-es vonzáskörzetére vonatkozik, ezért szigorúan > errõl eshet csak szó (ilyen menhelyekrõl és a lakossági akcióinkról) > . A fórum: http://www.asopronibudapestert.hu/site.php?go=sc&id=22 > MINDENKIT KÉREK, HOGY CSAK EGY E-MAIL CÍMRÕL SZAVAZZON, AKKOR IS, HA TÖBB > E-MAIL CÍME VAN! > > -- > jutka > > _______________________________________________ > Belso mailing list > Belso@zoldzebra.hu > https://bardo.hu/mailman/listinfo/belso http://zoldzebra.hu/news.php

--------------------

+Quote Post
Lázs
hozzászólás Aug 9 2007, 08:04 PM
Létrehozva: #8

Newbie
*

Azonosító: 58,850

Üdvözletem ketbarátok! Ha szeretitek a növényfotókat akkor nézzétek meg galériámat. www.balibalazs.extra.hu itt van egy pár dolog a növényvilágnál. ------------------------------------------------------------------------------------- Ez ilyen kis privi oldal. Ebbe csak szeretet van kevés profizmussal és profittal. Ha igényelsz eredeti képet, szívesen küldök. Ha van egy csoda kerted, vagy növényed, megtiszteltetésnek venném ha vendégül látnál egy fotó idejéig.

+Quote Post
gombaszakellen...
hozzászólás Aug 11 2007, 09:50 PM
Létrehozva: #9

Newbie
*

Azonosító: 58,859

Figyelem! Figyelem! ALAPFOKÚ GOMBAISMERÕI TANFOLYAM INDUL 2007 SZEPTEMBERTÕL Kedd és csütörtök 17 órától HELYE: KECSKEMÉT ERDEI MÛV KÖZPONT 30 óra elmélet, 30óra gyakorlat 100 gombafaj ismertetése A jelentkezési lapot , töltsd ki és küld el nekem E-mail : babulin@citromail.hu Skype: bbbaba236 MSN: bababuksi@hotmail.com myVIP üzenetben is elküldheted Vagy Erdei Mûvelõdés Központ Kecskemét 6000 Deák Ferenc tér 1. Rácz Katalin részére SZERETETTEL VÁRLAK BENNETEKET Jelentkezési lap: ( húzd alá ami érdekel ) GOMBÁSZKLUB, GYÓGYNÖVÉNYKLUB, ALAPFOKÚ GOMBAISMERÕI TANFOLYAM, SZABADIDÕKLUB Név:...................................................................... Cím:............................. ................................................................... Telefon:................................................... ...................................... E-mail:................................................................................. .......... Skype:............................................................................................ MSN:............ .................................................................................. JELENTKEZEM: GOMBÁSZKLUB:.................. ....................................................... GYÓGYNÖVÉNYKLUB:....................................................... ....... ALAPFOKÚ GOMBAISMERÕI TANFOLYAM:.......................... SZABADIDÕKLUB:..................................................................... MID ENKIT ÉRTESÍTÜNK BABA TERÉZANYU

+Quote Post
Medvehagyma
hozzászólás Apr 16 2008, 06:49 PM
Létrehozva: #10

Newbie
*

Azonosító: 59,610

Kedves Emberek! Nagyon nagy szeretettel ajánlom a következõ oldalt, ahol Fagyasztott Medvehagymalevelet és Sózott Medvehagymát lehet vásárolni EGÉSZ ÉVBEN! www.mirelit.com Jó étvágyat!

+Quote Post
Erzsi_3113
hozzászólás May 24 2008, 07:10 PM
Létrehozva: #11

Newbie
*

Azonosító: 59,818

Szeretnék többet tudni a goji-bogyóról. A neki tulajdonitott gyógyhatásokról már több helyen olvastam, de arról sehol sem irnak, hogy - évelõ-e, - mennyire fagytürõ, - szaporitható-e, s ha igen, hogyan.

+Quote Post
icrod
hozzászólás May 25 2008, 07:40 PM
Létrehozva: #12

Newbie
*

Azonosító: 59,755

Amit ma a vitaminokról, a zöldségekrõl és gyümölcsökrõl tudni kell:http://www.vitaminvita.extra.hu

+Quote Post
puba
hozzászólás Jun 3 2008, 01:36 PM
Létrehozva: #13

Newbie
*

Azonosító: 59,871

Kedves Fórumosok.Otthonunk fontos része a konyha,hogy még élvezetesebbé tegyük a fõzést,mindenkinek ajánlom a www.keramiakes.hu oldalt.Nagyon sok tapasztalatom van a termékekkel kapcsolatban.Szívesen válaszolok minden kérdésetekre.Zöldség,gyümölcs,hús,szalámi szeletelésére még nem találtam ennél jobb terméket.Már nem használok fém késeket.Biotermék fogyasztóknak,szakácsoknak,késgyûjtõknek nagyon ajánlott kategória.Nem barnul be az élelmiszer,akár évekig nincs szûkség élezésre.Érdemes megnézni az oldalukat...Írjatok,ha érdekesnek találjátok ezt a kerámiakés témát.

+Quote Post
Enás
hozzászólás Jun 13 2008, 03:14 PM
Létrehozva: #14

Newbie
*

Azonosító: 59,913

Kedves Édenkertész! Létezik feketeribizli esetében is szedd magad akció? Fontos lenne. Köszi.

+Quote Post
baratunkafold
hozzászólás Jun 27 2008, 12:12 PM
Létrehozva: #15

Newbie
*

Azonosító: 59,974

Kedves Fórumosok, Környezetbarát anyagból készült táskáinkat szeretném figyelmetekbe ajánlani, illetve ezen táskák értékesítéséhez keresünk boltokat, bolthálózatokat vagy akár magánszemélyeket is, akik úgy gondolják, hogy a vevõiknek, ismerõseiknek elnyernék a tetszését ezek a termékek. A táskákról és cégünkrõl bõvebben a www.baratunkafold.hu weboldalon lehet olvasni, illetve az info@baratunkafold.hu emailcímre küldött levelekben feltett kérdésekre, kérésekre szívesen válaszolunk kollegáimmal. Várjuk a jelentkezését minden kedves érdeklõdõnek. Hálás köszönettel: Árvai Gergely

+Quote Post
Betty_49919
hozzászólás Jun 30 2008, 07:29 PM
Létrehozva: #16

Newbie
*

Azonosító: 59,983

Üdvözlet! Sáfrányt termelünk eladásra,segítsetek ha tudtok vevõt rá,kb.5-8 kg-ra. Köszönöm. Bettyke.

+Quote Post
JUVAGRO
hozzászólás Nov 30 2008, 03:27 PM
Létrehozva: #17

Newbie
*

Azonosító: 60,513

Üdv mindenkinek... Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az alábbi linket sok sok hasznos termékkel, és szolgáltatással. Ha hobby szinten, vagy profi módon kertészkedsz, termelsz akkor is biztos találsz kedvedre valót... www.mezogazdasagibolt.hu

+Quote Post
Gyxõz...
hozzászólás Dec 25 2008, 06:59 PM
Létrehozva: #18

Newbie
*

Azonosító: 60,428

Ne strapáljátok magatokat a mezogazdaságibolt.hu-val, ma megpróbáltam és ezt a válasz kaptam: Kérjük adja meg e-mail címét, hogy tájékoztathassuk webáruházunk nyitásáról. Nagy frászt adok meg! Akkor hirdessék boltjukat amikor nyitva lesz!

+Quote Post
Petrus
hozzászólás Feb 20 2009, 05:23 PM
Létrehozva: #19

Newbie
*

Azonosító: 60,667

Nagyon nehezen keltem reggelente, kaptam egy tippet a barátnõmtõl, hogy a méregtelenítés megoldás a problémámra. Egy 12 gyógynövény –bõl álló fõzet ami lúgosítás –ra és méregtelenítés –re épül. A puridren kitisztította szervezetemet

+Quote Post
mellow_
hozzászólás Apr 28 2009, 11:17 AM
Létrehozva: #20

Newbie
*

Azonosító: 60,817

A Cafemiro oldala egy igazi interaktiv szorakoztató hírportál. Belföldi ,Külföldi és Bulvár Hírek mellett ,Férfias Témák, Filmek Kulturálisa Ajánlók mint például: Koncertek, Kiállítások, Fesztiválok Gasztronomia és Receptek, Nyaralás és utazási ajánlatok találhatóak meg az oldalon. Az oldal a Miró Group üzemeltetése alatt áll. Mindenkinek ajánlom, én minden nap itt olvasom a legjobb híreket! http://www.cafemiro.hu

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post
« Előző, régebbi téma · Élet + Mód · Következő, újabb téma »

2 Oldal V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 09:15 AM

Kertészeti cikkek

Virág, zöldség-gyümölcs, kertészeti kellékek

Természetfotók

Kertészeti fórum