Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 1 2010, 08:59 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 8 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár, Azonosító: 81,611 |
Szép napot kívánok!
Nem értem az alábbi megjegyzést: Szerettem volna feltenni fotót, de a telefonszám megírásakor egy megjegyzés tünik fel, miszerint csak számokat alkalmazhatok! Megtettem. Még sem lehet feltenni a fotót! Ki tudja ezt megmagyarázni??? Egy telefonszámot nem lehet másképpen feltenni, csak igy szerintem: 06 22 110 111 Én igy tettem meg, még sem sikerült... Itt szerintem nincs sem elválasztójel, sem más formailag kifogásolható! Nem igy van! Köszönöm a választ! Hildus |
|
|
|
Sep 2 2010, 11:42 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Adminisztrátor ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 69 Csatlakozott: 15-July 10 Azonosító: 102,192 |
Szerettem volna feltenni fotót, de a telefonszám megírásakor egy megjegyzés tünik fel, miszerint csak számokat alkalmazhatok! Hildus Egyszerű képfeltöltések esetén nincs mező telefonszámnak. A Szaknévsorba jelentkezéskor szükséges telefonszámot megadni. Amennyiben továbbra is megvan ez a probléma, kérem részletezze, hogy milyen képfeltöltéskor ütözött ilyen akadályba. -------------------- |
|
|
|
Sep 4 2010, 06:30 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 24 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Budapest Azonosító: 79,948 |
Szép napot kívánok! Nem értem az alábbi megjegyzést: Szerettem volna feltenni fotót, de a telefonszám megírásakor egy megjegyzés tünik fel, miszerint csak számokat alkalmazhatok! Megtettem. Még sem lehet feltenni a fotót! Ki tudja ezt megmagyarázni??? Egy telefonszámot nem lehet másképpen feltenni, csak igy szerintem: 06 22 110 111 Én igy tettem meg, még sem sikerült... Itt szerintem nincs sem elválasztójel, sem más formailag kifogásolható! Nem igy van! Köszönöm a választ! Hildus Szia Hildus! Bizony sajnos van benne elválasztójel, mégpedig a szóköz, abból van benne mindjárt 3 is. Próbáld meg úgy, hogy 0622110111, ebben már csak számok lesznek, és valószínűleg el is fogja fogadni. Üdv, Rico |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 11th February 2012 - 07:02 PM |