Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 28 2010, 08:10 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Adminisztrátor ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 70 Csatlakozott: 15-July 10 Azonosító: 102,192 |
Sziasztok!
Ebben a témában lehetőség nyílik saját háttérképeitek bemutatására. A cél, hogy az oldallal kapcsolatos képeket tegyünk fel, és osszuk meg egymással (más szóval legyen köze a növényekhez, a természethez). A képeiteknek címet is adhattok Kíváncsian várom a képeiteket! -------------------- |
|
|
|
Sep 28 2010, 08:15 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Adminisztrátor ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 70 Csatlakozott: 15-July 10 Azonosító: 102,192 |
A háttérkép elkészítésénél két virágra alapoztam: a rózsára és a százszorszépre. Íme az eredmény:
Edenkert01.jpg ( 702.21k )
Letöltések száma: 22-------------------- |
|
|
|
Sep 28 2010, 08:07 PM
Létrehozva:
|
|
Nos, ha nem bánjátok, akkor megosztanék mégegyet veletek. Nyugodtan megmondhatjátok a véleményetek, hogy mi az ami jó benne, vagy mi az ami nagyon nem illik oda:
Wallpaper002.jpg ( 1.03mb )
Letöltések száma: 20-------------------- |
|
|
|
Sep 29 2010, 06:59 PM
Létrehozva:
|
|
Látom nem nagy mozgás van errefelé. Azért feltöltöttem még egy háttérképet:
Wallpaper003_copy.jpg ( 1.28mb )
Letöltések száma: 21-------------------- |
|
|
|
Sep 30 2010, 09:12 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 6-August 09 Azonosító: 96,487 |
Látom nem nagy mozgás van errefelé. Azért feltöltöttem még egy háttérképet:
Wallpaper003_copy.jpg ( 1.28mb )
Letöltések száma: 21Kedves PYT-nekem mindhárom háttérképed tetszik , talán a középsőn nekem egy kicsit sok a "labirintus". De mégis a kedvenc : a harmadik! Elárulod , hogy csináltad? Üdv :Tatjana |
|
|
|
Oct 2 2010, 11:05 AM
Létrehozva:
|
|
Kedves PYT-nekem mindhárom háttérképed tetszik , talán a középsőn nekem egy kicsit sok a "labirintus". De mégis a kedvenc : a harmadik! Elárulod , hogy csináltad? Üdv :Tatjana Helló Tatjana! A képeket Photoshop-ban készítettem (CS2). Öt képet használtam fel a háttérkép elkészítéséhez, és ezeket "mostam" egybe. Ha egy kicsit is ismered a Photoshop-ot és részletesebben érdekelne, hogyan készítettem a képet, akkor esetleg a YouTube-ra is feltehetek egy videót, hogy hogyan készítem el. Ezeket a képeket 1680x1050 px méretben készítettem, mivel a legtöbb laptop és széles képernyők ezt a méretet szeretik. Ha kedved van, ugyanúgy mint bárki más, te is nyugodtan készíthetsz háttérképeket! Kíváncsi lennék, hogy kinek milyen háttérképe van otthon Szép hétvégét! PYT -------------------- |
|
|
|
Nov 1 2010, 10:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 57 Csatlakozott: 23-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár Azonosító: 93,428 |
Kedves PYT!
Készítettem egyet én is, bár nem olyan jó mint a Tiéd, de azért feltölteném, ha tudnám. A mérete 1680x1050 és 958 KB. JPEG formátum. Nem tudom feltölteni, mert állandóan kiírja nekem, hogy a feltöltés sikertelen mert vagy túl nagy, vagy nem támogatott. Lementettem a Tiédet, megnéztem, hasonlóak a paraméterek. Min kellene változtatnom ? Mit tanácsolsz? Klári mama |
|
|
|
Nov 4 2010, 02:10 PM
Létrehozva:
|
|
Kedves PYT! Készítettem egyet én is, bár nem olyan jó mint a Tiéd, de azért feltölteném, ha tudnám. A mérete 1680x1050 és 958 KB. JPEG formátum. Nem tudom feltölteni, mert állandóan kiírja nekem, hogy a feltöltés sikertelen mert vagy túl nagy, vagy nem támogatott. Lementettem a Tiédet, megnéztem, hasonlóak a paraméterek. Min kellene változtatnom ? Mit tanácsolsz? Klári mama Kedves Klári mama! Elnézést, hogy ilyen megkésve válaszolok, viszont azt hiszem, hogy tudom mi lehet a gond. A kép hosszúsága és szélessége nem okoz problémát, viszont a mérete nagyobb, mint amit a fórum megengedne, és azért sikertelen a feltöltés. Érdemes lenne megpróbálni a kép minőségén csökkenteni, hogy a kép mérete 300 KB alá menjen, vagy amennyit engedélyez. (Elméletileg ki kellene írja, hogy max. mekkora méretű lehet a feltöltendő kép). Remélem sikerült segítenem PYT -------------------- |
|
|
|
Nov 5 2010, 11:06 PM
Létrehozva:
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 57 Csatlakozott: 23-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár Azonosító: 93,428 |
Kedves Klári mama! Amúgy pedig eléggé kíváncsi vagyok most már a képre! PYT Kedves PYT! A max. feltöltési méret 109.45k. Lekicsinyítettem, de sokat rontott a kép minőségén. Ezért úgy döntöttem, hogy ide nem teszem fel. Viszont, ha már beharangoztam, felteszem a fotójátékba versenyen kívül, úgyhogy azt sem bánom, ha nem töltitek be, csak megnézed. Üdv: Klári mama |
|
|
|
Nov 7 2010, 05:36 PM
Létrehozva:
|
|
Kedves PYT! A max. feltöltési méret 109.45k. Lekicsinyítettem, de sokat rontott a kép minőségén. Ezért úgy döntöttem, hogy ide nem teszem fel. Viszont, ha már beharangoztam, felteszem a fotójátékba versenyen kívül, úgyhogy azt sem bánom, ha nem töltitek be, csak megnézed. Üdv: Klári mama Kedves Klári mama! A fotójáték is egy jó megoldás, ebben az esetben viszont kérlek másold ide be a pontos elérhetési linket (URL-t), hogy pontosan tudjuk, merre találjuk Ahogy a neve is mutatja, ingyenesen fel lehet tölteni képeket, azt hiszem max. 1 MB per kép, és az így kapott linket csak ide be kell másolni, és máris megnézhetjük. (A feltöltéskor ki kell választani, hogy publikus legyen-e, mások is megnézhessék!) Ha bármiben segíthetek, csak szólj nyugodtan Szép hetet kívánok! PYT -------------------- |
|
|
|
Nov 8 2010, 12:04 AM
Létrehozva:
|
|
|
Kedves PYT!
Köszönöm a segítséget! Már megérte megcsinálni ezeket a háttereket, ugyan elég egyszerűek, de megoldandó feladat volt és legalább gyakoroltam. Ez a képfeltöltés.hu is jó ötlet volt, mert már tele a gépem a fotóimmal, lehet, hogy használni fogom. Íme a két link a háttérképeimről http://www.kepfeltoltes.hu/view/101107/103...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/101107/103...ltoltes.hu_.jpg Neked is fotókban gazdag szép hetet ! Klári mama |
|
|
|
Nov 8 2010, 11:02 AM
Létrehozva:
|
|
Csak így tovább! PYT -------------------- |
|
|
|
Nov 8 2010, 12:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Igen, GIMP-el készítettem, mert Rico jóvoltából nekem ez a programom van. Még csak tanulgatom. Ha időm engedi próbálkozni fogok más megoldásokkal is és ha sikerül megosztom itt a fórumban. Köszönöm a biztatást!
Szép napot! Klári mama |
|
|
|
Nov 9 2010, 01:29 PM
Létrehozva:
|
|
A Gimp is egy nagyszerű képszerkesztő program, amiben sok szépet lehet készíteni. Nem tudom, hogy ismered-e a következő weboldalt (azért merem reklámozni, mert nem jelent "konkurenciát" az Édenkert Magazinra), rengeteg oktató videót lehet találni arról, hogyan lehet ötletes dolgokat megszerkeszteni Gimp-ben. Szóval az oldal: videosmart.hu
Remélem hasznosnak találod majd! Üdv, PYT -------------------- |
|
|
|
Nov 10 2010, 03:05 AM
Létrehozva:
|
|
|
Más oldalakon keresgéltem eddig segítséget, találtam is néhányat, de eddig ez a legjobb. Sokat fog segíteni nekem. Jól bele is merültem, még jó, hogy szabin vagyok.
Köszönöm szépen hogy ilyen sokat segítesz! Üdv: Klári mama |
|
|
|
Nov 11 2010, 08:53 PM
Létrehozva:
|
|
Jól bele is merültem, még jó, hogy szabin vagyok. Köszönöm szépen hogy ilyen sokat segítesz! Örültem, hogy segíthettem! Szép hétvégét kívánok! PYT -------------------- |
|
|
|
Nov 13 2010, 11:05 PM
Létrehozva:
|
|
A napokban láttam egy hasonló szerkezetű plakátot, és gondoltam megpróbálkozom vele én is. Nem lett olyan jó, mint az eredeti, de egy próbálkozást megért. Az előző képekhez képest sokkal egyszerűbb:
-------------------- |
|
|
|
Jan 24 2011, 02:13 PM
Létrehozva:
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 46 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Budapest Azonosító: 60,170 |
A háttérkép elkészítésénél két virágra alapoztam: a rózsára és a százszorszépre. Íme az eredmény:
Letöltések száma: 22Nekem ez tetszik a legjobban! |
|
|
|
Jan 24 2011, 02:13 PM
Létrehozva:
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 46 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Budapest Azonosító: 60,170 |
Letöltések száma: 22Nekem ez tetszik a legjobban! |
|
|
|
Jan 27 2011, 12:33 AM
Létrehozva:
|
|
|
Kedves PYT!
Tetszik a plakátod! Az utcán is látni fogjuk? |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:40 AM |