Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jul 6 2010, 09:21 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 8 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár, Azonosító: 81,611 |
Szép napot kívánok minden erre járó embernek!
Most vettem észre, hogy még tavaly nyertem egy fényképezőgépet. Eddig nem is foglalkoztam vele, de most... nagyon boldog vagyok! Örömömbe üröm is vegyült azonban. Hogy miért? Mert azóta sem kaptam meg. Egy hét múlva megyek nyaralni, remélem, hogy addigra elküldik nekem, s az új fotókat már azzal készíthetem!!! Lesni fogom a postást! További jó munkát kívánok mindenkinek! Márkus Hilda |
|
|
|
Jul 6 2010, 09:22 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 8 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár, Azonosító: 81,611 |
Szép napot kívánok minden erre járó embernek!
Most vettem észre, hogy még tavaly nyertem egy fényképezőgépet. Eddig nem is foglalkoztam vele, de most... nagyon boldog vagyok! Örömömbe üröm is vegyült azonban. Hogy miért? Mert azóta sem kaptam meg. Egy hét múlva megyek nyaralni, remélem, hogy addigra elküldik nekem, s az új fotókat már azzal készíthetem!!! Lesni fogom a postást! További jó munkát kívánok mindenkinek! Márkus Hilda |
|
|
|
Jul 8 2010, 10:25 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 10-November 09 Azonosító: 100,512 |
Kedves Hilda!
Szerintem félreértettél valamit, amennyiben a tavaly novemberi nyerteslistára utalsz. Ott ugyanis a nyertes névsora alatt fel is van sorolva, hogy ki mit nyert. Az első helyezett vitte a fényképezőgépet, egészen biztos, ugyanis én voltam az és át is vettem a fényképezőgépet! Sajnálom, ha elkeserítettelek Üdv. Toetoed "2009. novemberi nyertesek: 1. Toetoed 2. Hilduska 3. Hajno 11 I. hely: db Sony Cyber-Shot DSC-T90 (pink) digitális fényképezőgép II. hely: Édenkosár exotikus gyümölcs, mate és rooibos teákból III. hely: Kerti Éden csomag virágmagokból, virághagymákból és fűmagból" |
|
|
|
Jul 8 2010, 05:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Hilda! Köszönöm a válaszodat, s igazad van! Bocsánatot kérek. Használd egészséggel, megérdemelted! Nem baj egyáltalán, majd legközelebb! Kívánok mindenkinek nagyon jó nyaralást. Jó fényeket! Üdvözlettel: Hildus Szerintem félreértettél valamit, amennyiben a tavaly novemberi nyerteslistára utalsz. Ott ugyanis a nyertes névsora alatt fel is van sorolva, hogy ki mit nyert. Az első helyezett vitte a fényképezőgépet, egészen biztos, ugyanis én voltam az és át is vettem a fényképezőgépet! Sajnálom, ha elkeserítettelek Üdv. Toetoed "2009. novemberi nyertesek: 1. Toetoed 2. Hilduska 3. Hajno 11 I. hely: db Sony Cyber-Shot DSC-T90 (pink) digitális fényképezőgép II. hely: Édenkosár exotikus gyümölcs, mate és rooibos teákból III. hely: Kerti Éden csomag virágmagokból, virághagymákból és fűmagból"
Csatolt állományok
|
|
|
|
Jul 10 2010, 07:28 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 11 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Érd Azonosító: 59,940 |
Szép napot kívánok minden erre járó embernek! Most vettem észre, hogy még tavaly nyertem egy fényképezőgépet. Eddig nem is foglalkoztam vele, de most... nagyon boldog vagyok! Örömömbe üröm is vegyült azonban. Hogy miért? Mert azóta sem kaptam meg. Egy hét múlva megyek nyaralni, remélem, hogy addigra elküldik nekem, s az új fotókat már azzal készíthetem!!! Lesni fogom a postást! További jó munkát kívánok mindenkinek! Márkus Hilda Kedves Hildus. A második helyért ígért nyereményt megkaptad? Üdv Margit |
|
|
|
Jul 10 2010, 08:38 AM
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
Jul 24 2010, 07:44 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 11 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Érd Azonosító: 59,940 |
Szép napot mindenkinek! Igen, megkaptam. Most tévedtem, de korrigáltam. Legyen szép hétvégéd! Hildus Kedves Hildus. Szerettem volna feltölteni azt a csodálatos nyeremény Dáliákat, amit küldött az Édenkert, de nem engedte. Feltöltöttem, írtam hozzászólást, de azt sem jelentették meg. Látom, januártól nincs nyertes. Eltűnnek a nyeremények. Üdv. Margit. |
|
|
|
Jul 24 2010, 08:20 AM
Létrehozva:
|
|
|
Szép hétvégét kívánok mindenkinek! Biztosan csak a véletlen műve Margit! Látod, ez az üzeneted is megjelent! A nyereményeket mindenki megkapja szerintem. Üdvözlök mindenkit! Hildus Kedves Hildus. Szerettem volna feltölteni azt a csodálatos nyeremény Dáliákat, amit küldött az Édenkert, de nem engedte. Feltöltöttem, írtam hozzászólást, de azt sem jelentették meg. Látom, januártól nincs nyertes. Eltűnnek a nyeremények. Üdv. Margit.
Csatolt állományok
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:43 AM |