Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jun 22 2006, 09:09 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Imre
A június eleji terméshullás természetes folyamat, a fa lehullajtja a számára 'felesleges' gyümölcsmennyiséget. Ha beteg, legyengült a fa, akkor akár az összes termést is ledobhatja magáról, megállítani ez nem igen lehet.
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 13 2006, 01:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az biztos, hogy a villásan álló ikerágak nem 'egészségesek', gyengítik egymást; ezért valamelyiket érdemes kivágni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 10 2005, 12:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Ilona!
A bodza valóban nem csonthéjas gyümökcs, viszont ön szerencsés, ha nem érzi ki a gyümölcshúsból a 'csonthéj kemyén' magokat. A nyers bogyó nagy mennyiségű fogyasztása nem ajánlott, mert enyhe mérgezési tüneteket okozhat.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 29 2005, 07:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A licsihez: a Lidlben lehet kapni, én most vettem. Általában a TESCOban is van.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 30 2005, 01:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hozzászólásom kérdés: hogyan kell szaporítani a kínai faepret?
Válaszát Köszönöm ,
Üdvözli Békés Olga
|
|
|
|
| Guest__* |
May 21 2006, 04:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
horvátországból való fügét ültettünk tavaj ami ilyenkor hozta a leveleit - az idén is most kezd levelezni - ez nála természetes?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 18 2005, 07:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha az ember érettet vesz az nem fás és az íze is finom ami egyébként nem olyan mint az üditő ital.
|
|
|
|
Sep 8 2006, 08:32 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 58,266 |
Én is idén láttam ilyen cseresznyefákat, hogy az egész egy az egyben elszáradt. Valami lehet a levegõben...
|
|
|
|
Feb 14 2009, 08:13 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,572 |
Szia K_Marianna!
Én sem tudom megnézni a válaszodat. :(
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 24 2006, 05:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Faültetés tavasszal: http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=536
Pontos leírást találsz, hogy mit kell tenni tavaszi faültetés esetén!
Sok sikert!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 15 2005, 11:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mangóra gondoltam bocs !
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 18 2005, 05:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ki tudna abban segíteni, hogy az udvaromon álló eperfát, mivel kellene lepermeteznem, hogy ne teremjen gyümölcsöt, de a fa megmaradjon?
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2005, 02:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni Fügefát?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 13 2006, 12:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem gondoltam volna, hogy a birsalma sajt készítése az nagy ördőngösség lenne, anyukám minden évben készít. Több évbe telt mire megkóstoltam, mert először elriasztott az állaga, de megérte megkostólni, tényleg isteni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 23 2006, 02:56 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Barackosok figyelem
Felvenném a kapcsolatot olyan termelőkkel akik rendelkeznek Maycrest vagy ennek korábbi változataival -- Rich May stb. Tapasztalatcsere céljából . Én Pécs környéki termelő vagyok , érdekelne , hogy hogyan vált be a fajta . Szeretnék én is telepíteni. Természetesen más új fajtákról is szívesen cserélnék tapasztalatot , nekem is van néhány kipróbálás alatt .
stupid66@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 1 2005, 05:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Gyula!
Köszi, ezt közben mások is meger?sítették. Esetleg van valamilyen rossz tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Azóta már megkérdeztem egy szakembert is, aki azt mondta, hogy a csirkeürülék elvonja a Mg-ot a talajból, ett?l is lehettek bogyóméret? almáink.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2005, 04:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki valamiféle jogszabályról, ami arról rendelkezik, hogy a telekhatártól milyen távolságra lehet ültetni a gyümölcsfákat?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 7 2006, 05:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A meggy egyik legveszélyesebb betegsége a monília.A virágfertőzés hatására az ágvégek és a rajtuk lévő virágok elhalnak,a vesszőkön rákos sebek alakulnak ki.A fertőzés különösen veszélyes ha virágzás idején hűvös,csapadékos az idő,mert a kórokozó esővel,széllel terjed,és a virág bibéjén keresztül jut be a hajtásba.A megtámadott ágrészt kb.egy arasznyival az egészséges rész alatt le kell vágni.Lombhullás után illetve virágzás előtt bordói lével érdemes megpermetezni a fát.Remélem sikerül helyrehozni a fákat,sok sikert!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 2 2005, 06:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Várjuk a gyümölcstermesztéssel kapcsolatos hozzászólásokat!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 1 2005, 04:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Olvastam a licsis cikket, de nem tudom, hogy hol lehet ilyen gyümölcsöt kapni. Találkozott már vele valaki? vagy már kóstolta is?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:06 AM |