Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
May 23 2010, 12:13 PM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 10-November 09 Azonosító: 100,512 |
Sziasztok!
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy a növény és állatvilágban gazdag, vagy egyéb látványossággal bíró magyarországi kirándulóhelyeket itt összegyűjthessük, ötletet adva a természetbe kirándulni vágyóknak. Kérlek, ha tudsz ilyet, itt oszd meg velünk is! Üdv Anita |
|
|
|
May 24 2010, 05:58 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 24 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Budapest Azonosító: 79,948 |
Sziasztok! Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy a növény és állatvilágban gazdag, vagy egyéb látványossággal bíró magyarországi kirándulóhelyeket itt összegyűjthessük, ötletet adva a természetbe kirándulni vágyóknak. Kérlek, ha tudsz ilyet, itt oszd meg velünk is! Üdv Anita Én a következő helyet ajánlanám jó szívvel a többieknek is: Jeli Arborétum. "A legtöbb látogatót a havasszépe (rhododendron) tömeges virágzása vonzza. Május és június hónapokban a kert virágruhába öltözik. A nagymennyiségű virág, változatos színeivel és bódító illatával ejti ámulatba a látogatókat. A Vasi Hegyhát gyöngyszemét a tavaszi virágzás tette Európán is túljutó hírűvé." Megközelítés: A 8-as főútról Kámnál a táblával jelzett helyen és irányba kell letérni a 3,6 km-es szilárd burkolatú útra. Látogatási idő: április 1-30. csak szombat, vasárnap május 1-június 30. minden nap 8:00-17:00 óráig július 1-szept. 30, csak szombat, vasárnap Parkolás: Egésznap árnyékos, nem őrzött parkolóban. Buszok részére külön parkoló. |
|
|
|
May 18 2011, 09:43 PM
Létrehozva:
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 57 Csatlakozott: 23-June 09 Lakóhely: Székesfehérvár Azonosító: 93,428 |
Kedves Rico!
Szombaton ott jártam, végre összejött. Csodálatos volt! Szerencsére jó időben mentünk, mert most volt a teljes virágzás. Gyerekekkel is érdemes egy egész napos programot ide szervezni. Nagyon klassz játszótér is van. Rengetegen voltak, de a hatalmas területen eloszlott a tömeg. A 8-as úton Veszprém felől egy 4 km-es kitérővel útba esnek a Szajki-tavak, a Sóbri Jóska kalandpark a Bakonyban, a Somló-hegy . Út menti csárdák az éhség és a szomjúság csillapítására. Szóval jó kis programot lehet összehozni, mindenkinek ajánlom. Klári |
|
|
|
Jan 12 2012, 04:52 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 12-January 12 Azonosító: 106,063 |
Ajánlok egy nemrég indult weboldalt nektek a kirandulasok.info -t.
Még kicsit gyerekcipőben jár, de az elképzelés tetszik nekem, főleg a térképes része. |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:23 AM |