IPB

Üdvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )

3 Oldal V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Zöldek ide
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Apr 21 2006, 10:25 AM
Létrehozva: #1

Guests

Holnap lesz a FÖLD NAPJA! Midenki menjen ki a szabadba! Akár biciklivel (http://www.criticalmass.hu) (http://keret.hu/bringapolisz) akár gyalog!
Go to the top of the page

+Quote Post
Neyci
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 8 2006, 08:40 AM
Létrehozva: #2

Newbie
*

Csoport: Edenkert.hu
HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0
AzonosĂ­tĂł: 59,370

Aki tdja a helyes számot - ahol denevérmentéssel foglalkoznak - kérem ossza meg velünk!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 8 2006, 03:58 PM
Létrehozva: #3

Guests

A Budapesti Állatkert munkatĂĄrsa, MolnĂĄr ZoltĂĄn foglalkozik denevĂ©rmentĂ©ssel, a következƑ telefonon elĂ©rhetƑ: 343-6075

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 14 2006, 02:13 PM
Létrehozva: #4

Guests

Aki mĂ©g nem lĂĄtta volna: a hĂĄziĂĄllat.hu levedlett. GyönyörƱ Ă©s ĂĄtlĂĄthatĂł lett az Ășj bundĂĄja! Minkenki nĂ©zzen körĂŒl Ă©s mondja el a vĂ©lemĂ©nyĂ©t! www.haziallat.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 12 2005, 08:13 PM
Létrehozva: #5

Guests

Tisztelt fĂłrumozĂłk! RĂ©gĂłta keresek medvehagyma tövet (szaporĂ­thatĂł hagymĂĄt), vagy magot. Eddig sajnos mĂ©g nem talĂĄltam akitƑl vĂĄsĂĄrolhattam volna, pedig szeretnĂ©m a kertemben elszaporĂ­tani. KĂ©rem ötletĂŒket, segĂ­tsĂ©gĂŒket, hogy lehetne beszerezni ebbƑl a nagyon hasznos növĂ©nybƑl. ZoltĂĄn

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 11 2005, 01:04 PM
Létrehozva: #6

Guests

Kedves Megyeri DĂłra! A Zöldpont 98 Kft.-nĂ©l többek között rukolat is lehet vĂĄsĂĄrolni. InternetcĂ­mĂŒk: www.fuszerkerteszet.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 26 2005, 08:14 PM
Létrehozva: #7

Guests

Hello AndrĂĄs, nem tudod, magyarul meg lehet kapni Bjorn Lombort könyvĂ©t? És ha igen hol? Köszi: A.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 22 2006, 02:30 PM
Létrehozva: #8

Guests

MĂĄrcius 22-Ă©n, ma van a VĂ­z vilĂĄgnapja! GyƑrben, a Mosoni-Duna partjĂĄt Ă©s a többi folyĂłnk mentĂ©n is szemĂ©tszedƑ akciĂł zajlik. Ne röstellj lehajolni!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 20 2005, 02:26 PM
Létrehozva: #9

Guests

Szia AndrĂĄs! SzeretnĂ©m megkĂ©rdezni, hogy milyen mĂłdon tudtĂĄl az amazon.com-on vĂĄsĂĄrolni. FizetĂ©s mĂłd, pĂ©nz nem stb. VĂĄlaszodat elƑre is köszönöm. Zita

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 2 2005, 06:42 PM
Létrehozva: #10

Guests

Vårjuk a zöld életmóddal kapcsolatos hozzåszólåsokat!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 25 2006, 01:01 PM
Létrehozva: #11

Guests

Üdvözlök minden OlvasĂłt! Egy Ă©rdekes Ă©s szerintem fontos dologra szeretnĂ©m felhĂ­vni mindenki figyelmĂ©t: Az egyik sporteszközöket gyĂĄrtĂł cĂ©g nyeremĂ©nyjĂĄtĂ©kot hĂ­rdetett Ă©s bĂĄrki, aki megadja adatait, a nyĂ­lvĂĄnossĂĄg elĂ© tĂĄrja azokat, anĂ©lkĂŒl, hogy tudna rĂłla. (NĂ©v, cĂ­m, kor, tel, e-mail stb.) RĂĄadĂĄsul se jĂĄtĂ©kszabĂĄlyzat, se szervezƑ cĂ©g.... Javaslom mindenkinek, hogy nĂ©zze meg, mert lehet, hogy Ön is regisztrĂĄlt Ă©s mĂĄr mindenki tudja az Ön szemĂ©lyes adatait is. NE ENGEDJÜK, HOGY KISZOLGÁLTASSANAK!!! BƑvebb infĂł: (MĂĄsolja be a böngĂ©szƑjĂ©be) http://free.hostdepartment.com/a/adatbiztonsag/ (UI: Nem reklĂĄm akar lenni. Éppen ellenkezƑleg...!!!)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 7 2005, 03:25 PM
Létrehozva: #12

Guests

Lomborg fĂ©lrevezeti az olvasĂłit a forrĂĄsok Ă©s adatok manipulĂĄlĂĄsĂĄval. LĂĄsd a http://www.lomborg-errors.dk/ oldalon, ahol pĂ©ldĂĄul leĂ­rjĂĄk, hogyan tudta "kimutatni", hogy az erdƑterĂŒletek növekedtek 1951 Ăłta (ami egyszerƱen nem igaz). Lomborg hĂŒlyĂ©re kereste magĂĄt ezzel a könyvvel, Ă©s hatalmas kĂĄrt okozott az igazi, felelƑs környezetvĂ©delemnek.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 13 2005, 08:04 AM
Létrehozva: #13

Guests

Igen, tisztessĂ©ges kereskedelem csak akkor lesz, ha valaki szabĂĄlyozza a csalĂłkat. Így van ez zöldĂ©knĂ©l is, azzal a kĂŒlönbsĂ©ggel, hogy egyelƑre nem tudjuk, ki csal: az aki többet mond, vagy aki kevesebbet.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Oct 25 2005, 02:12 PM
Létrehozva: #14

Guests

Nem hozzĂĄszĂłlmi szeretnĂ©k, a segitsĂ©gĂŒket kĂ©rem. SzeretnĂ©k leadni egy pĂĄr kilĂłt (torna+zsirĂ©getƑ serkentƑ tea, fƑzet, Ă©trendkiegĂ©szitƑ...akĂĄrmi csak termĂ©szetes legyen), Ă©s rengeteg fĂłrumot böngĂ©sztem, Ă©s rĂĄtalĂĄltam egy fajta növĂ©nyre, amelyre sokan eskĂŒsznek, hogy nagyon segit. Nem tudom hogy milyen kategĂłriĂĄba tartozik, mindössze annyit tudok hogy a latin elnevezĂ©se SIDA CORDIFOLIA. Ha valaki tud valamit errƑl a novĂ©nyrƑl, kĂ©rem segitsen, nagyon nagyon sokat segitene ha meg tudnĂĄk nekem mondani a magyar elnevezĂ©sĂ©t. Nagyon hĂĄlĂĄs lennĂ©k! ElƑre is köszönöm!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 28 2005, 04:09 PM
Létrehozva: #15

Guests

A most indult termeszetvedelem@primlista.hu mindenki velemenyere kivancsi. Most eppen az illegalis krosszmotorozas es a lakoparkok a tema. Fel lehet ra iratkozni, aki t erdekel. Apropo: ki hasznalta a zoldike jeliget? Nagyon igaza van. Csukoka

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 23 2006, 10:34 AM
Létrehozva: #16

Guests

Sziasztok! HELP ME!!!A netet mĂĄr vĂ©gig böngĂ©sztem,de sehol nem talĂĄltam, hogy hol lehetne beszerezni mindenfĂ©le kĂŒlönleges fenyƑmagot ĂŒltetĂ©s cĂ©ljĂĄra.Ha valaki rendelkezik ilyen informĂĄciĂłval lĂ©gyszi Ă­rjon a következƑ e mail cĂ­mre: gabor.veres@weber-terranova.hu ElƑre is köszi.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Oct 24 2005, 09:50 AM
Létrehozva: #17

Guests

Kedves GĂĄbor! Ha fĂ©nykĂ©pet kĂŒld ÉdenkertĂ©szhez az ismeretlen gyĂŒmölcs(?)-rƑl, Ƒ biztosan segĂ­t megfejteni a rejtvĂ©nyt. ĂŒdv

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Apr 7 2006, 10:40 PM
Létrehozva: #18

Guests

Itt talĂĄltam rĂłluk informĂĄciĂłkat. VĂĄlaszthatsz nyelvet. http://www.kordes-rosen.com/

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 1 2006, 04:06 PM
Létrehozva: #19

Guests

hello. Akinek van pĂĄvĂĄja vagy pulykĂĄja az Ă­rjon nekem a bea11@citromail.hu-ra. sĂŒrgƑs.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Mar 31 2005, 08:17 AM
Létrehozva: #20

Guests

Zita, sajnos magyarul mĂ©g nem talĂĄlkoztam a Lomborg-könyvvel, bĂĄr 2-3 Ă©ve a HVG Ă­rt rĂłla valami kedvcsinĂĄlĂłt. EgyĂ©bkĂ©nt itt a szerzƑ: http://www.lomborg.com/

+Quote Post
ReklĂĄm
hozzĂĄszĂłlĂĄs
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

3 Oldal V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
2 felhasznåló olvassa jelenleg ezt a témåt (2 vendég és 0 anonim felhasznåló)
0 felhasznĂĄlĂł:

Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 09:21 AM

Kertészeti cikkek

VirĂĄg, zöldsĂ©g-gyĂŒmölcs, kertĂ©szeti kellĂ©kek

Természetfotók

Kertészeti fórum