Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Apr 21 2006, 10:25 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Holnap lesz a FĂLD NAPJA! Midenki menjen ki a szabadba! AkĂĄr biciklivel (http://www.criticalmass.hu) (http://keret.hu/bringapolisz) akĂĄr gyalog!
|
|
|
|
Sep 8 2006, 08:40 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 0 Csatlakozott: 17-June 09 AzonosĂtĂł: 59,370 |
Aki tdja a helyes számot - ahol denevérmentéssel foglalkoznak - kérem ossza meg velünk!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 8 2006, 03:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A Budapesti Ăllatkert munkatĂĄrsa, MolnĂĄr ZoltĂĄn foglalkozik denevĂ©rmentĂ©ssel, a következĆ telefonon elĂ©rhetĆ: 343-6075
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 14 2006, 02:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Aki mĂ©g nem lĂĄtta volna: a hĂĄziĂĄllat.hu levedlett. GyönyörƱ Ă©s ĂĄtlĂĄthatĂł lett az Ășj bundĂĄja! Minkenki nĂ©zzen körĂŒl Ă©s mondja el a vĂ©lemĂ©nyĂ©t! www.haziallat.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 08:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tisztelt fĂłrumozĂłk!
RĂ©gĂłta keresek medvehagyma tövet (szaporĂthatĂł hagymĂĄt), vagy magot. Eddig sajnos mĂ©g nem talĂĄltam akitĆl vĂĄsĂĄrolhattam volna, pedig szeretnĂ©m a kertemben elszaporĂtani. KĂ©rem ötletĂŒket, segĂtsĂ©gĂŒket, hogy lehetne beszerezni ebbĆl a nagyon hasznos növĂ©nybĆl. ZoltĂĄn
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 11 2005, 01:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Megyeri DĂłra! A Zöldpont 98 Kft.-nĂ©l többek között rukolat is lehet vĂĄsĂĄrolni. InternetcĂmĂŒk: www.fuszerkerteszet.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2005, 08:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hello Andrås, nem tudod, magyarul meg lehet kapni Bjorn Lombort könyvét?
Ăs ha igen hol?
Köszi:
A.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 22 2006, 02:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
MĂĄrcius 22-Ă©n, ma van a VĂz vilĂĄgnapja! GyĆrben, a Mosoni-Duna partjĂĄt Ă©s a többi folyĂłnk mentĂ©n is szemĂ©tszedĆ akciĂł zajlik. Ne röstellj lehajolni!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 20 2005, 02:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia AndrĂĄs!
SzeretnĂ©m megkĂ©rdezni, hogy milyen mĂłdon tudtĂĄl az amazon.com-on vĂĄsĂĄrolni. FizetĂ©s mĂłd, pĂ©nz nem stb. VĂĄlaszodat elĆre is köszönöm. Zita
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 2 2005, 06:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Vårjuk a zöld életmóddal kapcsolatos hozzåszólåsokat!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2006, 01:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ădvözlök minden OlvasĂłt!
Egy Ă©rdekes Ă©s szerintem fontos dologra szeretnĂ©m felhĂvni mindenki figyelmĂ©t:
Az egyik sporteszközöket gyĂĄrtĂł cĂ©g nyeremĂ©nyjĂĄtĂ©kot hĂrdetett Ă©s bĂĄrki, aki megadja adatait, a nyĂlvĂĄnossĂĄg elĂ© tĂĄrja azokat, anĂ©lkĂŒl, hogy tudna rĂłla.
(NĂ©v, cĂm, kor, tel, e-mail stb.)
RĂĄadĂĄsul se jĂĄtĂ©kszabĂĄlyzat, se szervezĆ cĂ©g....
Javaslom mindenkinek, hogy nĂ©zze meg, mert lehet, hogy Ăn is regisztrĂĄlt Ă©s mĂĄr mindenki tudja az Ăn szemĂ©lyes adatait is.
NE ENGEDJĂK, HOGY KISZOLGĂLTASSANAK!!!
BĆvebb infĂł: (MĂĄsolja be a böngĂ©szĆjĂ©be)
http://free.hostdepartment.com/a/adatbiztonsag/
(UI: Nem reklĂĄm akar lenni. Ăppen ellenkezĆleg...!!!)
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 7 2005, 03:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lomborg fĂ©lrevezeti az olvasĂłit a forrĂĄsok Ă©s adatok manipulĂĄlĂĄsĂĄval. LĂĄsd a http://www.lomborg-errors.dk/ oldalon, ahol pĂ©ldĂĄul leĂrjĂĄk, hogyan tudta "kimutatni", hogy az erdĆterĂŒletek növekedtek 1951 Ăłta (ami egyszerƱen nem igaz). Lomborg hĂŒlyĂ©re kereste magĂĄt ezzel a könyvvel, Ă©s hatalmas kĂĄrt okozott az igazi, felelĆs környezetvĂ©delemnek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 13 2005, 08:04 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igen, tisztessĂ©ges kereskedelem csak akkor lesz, ha valaki szabĂĄlyozza a csalĂłkat. Ăgy van ez zöldĂ©knĂ©l is, azzal a kĂŒlönbsĂ©ggel, hogy egyelĆre nem tudjuk, ki csal: az aki többet mond, vagy aki kevesebbet.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 25 2005, 02:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem hozzĂĄszĂłlmi szeretnĂ©k, a segitsĂ©gĂŒket kĂ©rem. SzeretnĂ©k leadni egy pĂĄr kilĂłt (torna+zsirĂ©getĆ serkentĆ tea, fĆzet, Ă©trendkiegĂ©szitĆ...akĂĄrmi csak termĂ©szetes legyen), Ă©s rengeteg fĂłrumot böngĂ©sztem, Ă©s rĂĄtalĂĄltam egy fajta növĂ©nyre, amelyre sokan eskĂŒsznek, hogy nagyon segit. Nem tudom hogy milyen kategĂłriĂĄba tartozik, mindössze annyit tudok hogy a latin elnevezĂ©se SIDA CORDIFOLIA. Ha valaki tud valamit errĆl a novĂ©nyrĆl, kĂ©rem segitsen, nagyon nagyon sokat segitene ha meg tudnĂĄk nekem mondani a magyar elnevezĂ©sĂ©t. Nagyon hĂĄlĂĄs lennĂ©k! ElĆre is köszönöm!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 28 2005, 04:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A most indult termeszetvedelem@primlista.hu mindenki velemenyere kivancsi.
Most eppen az illegalis krosszmotorozas es a lakoparkok a tema.
Fel lehet ra iratkozni, aki t erdekel.
Apropo: ki hasznalta a zoldike jeliget? Nagyon igaza van.
Csukoka
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 23 2006, 10:34 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
HELP ME!!!A netet mĂĄr vĂ©gig böngĂ©sztem,de sehol nem talĂĄltam, hogy hol lehetne beszerezni mindenfĂ©le kĂŒlönleges fenyĆmagot ĂŒltetĂ©s cĂ©ljĂĄra.Ha valaki rendelkezik ilyen informĂĄciĂłval lĂ©gyszi Ărjon a következĆ e mail cĂmre: gabor.veres@weber-terranova.hu
ElĆre is köszi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 24 2005, 09:50 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves GĂĄbor!
Ha fĂ©nykĂ©pet kĂŒld ĂdenkertĂ©szhez az ismeretlen gyĂŒmölcs(?)-rĆl, Ć biztosan segĂt megfejteni a rejtvĂ©nyt. ĂŒdv
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 7 2006, 10:40 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Itt talĂĄltam rĂłluk informĂĄciĂłkat. VĂĄlaszthatsz nyelvet.
http://www.kordes-rosen.com/
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 1 2006, 04:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello. Akinek van pĂĄvĂĄja vagy pulykĂĄja az Ărjon nekem a bea11@citromail.hu-ra. sĂŒrgĆs.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 31 2005, 08:17 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zita, sajnos magyarul mĂ©g nem talĂĄlkoztam a Lomborg-könyvvel, bĂĄr 2-3 Ă©ve a HVG Ărt rĂłla valami kedvcsinĂĄlĂłt. EgyĂ©bkĂ©nt itt a szerzĆ: http://www.lomborg.com/
|
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 11th February 2012 - 04:27 AM |