Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Mar 20 2011, 01:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 20-March 11 Azonosító: 104,353 |
Sziasztok.
Segitsegeteket kerem vettem egy uj novenyt. Az elarusito aszt mondta hogy szoba fenyo es nem kenyes. Miutan haza hosztuk ra 2 hetre kezdett szaradni. Mivel nem tudom a nevet nem tudok utana nezni. itt van egy kep remelem valaki olvassa es tudja a nevet. valaszotokat elore is koszonom.
Csatolt állományok
|
|
|
|
Mar 29 2012, 12:11 PM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 10 Csatlakozott: 26-March 12 Lakóhely: Budapest Azonosító: 106,618 |
Sziasztok. Segitsegeteket kerem vettem egy uj novenyt. Az elarusito aszt mondta hogy szoba fenyo es nem kenyes. Miutan haza hosztuk ra 2 hetre kezdett szaradni. Mivel nem tudom a nevet nem tudok utana nezni. itt van egy kep remelem valaki olvassa es tudja a nevet. valaszotokat elore is koszonom. Szia feketekos! Sajnos kép alapján nem mindig lehet 100%osan megállapítani,de amennyire én látom nem fenyő hanem egy ciprus féle. Persze ettől függetlenül remek kis karácsony fa lehet belőle. Nagyon szép díszítést kapot:) Teljes nevén,hogy utánna tudj nézni részletesebben: Cupressus macrocarpa, Monterey ciprus A szoba fenyő pedig : Araucaria heterophylla, szobafenyő Remélem tudtam segíteni:) Ha lenne még kérdésed szívesen válaszolok minden kertészkedéssel és növénnyel kapcsolatos témban:) Üdv gerillakertész |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:32 AM |