Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jun 21 2010, 09:41 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 73,847 |
Kert tervezésében szeretnék tanácsot kérni.
Picike (55 nm), derékszögű háromszög alakú kertem van. (Ha kéri valaki, holnap lerajzolom pontos méretekkel.) A kerítés felöli oldalára valamit szeretnék, ami eltakarja. Kúszónövény lenne a legjobb, de akkor lehet, a szomszéd kinyírna, ha átmászik... Várom a tippeket a kerítés eltakarására, és a fára is. Köszi! |
|
|
|
May 11 2011, 05:34 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 7 Csatlakozott: 11-May 11 Azonosító: 104,845 |
Kert tervezésében szeretnék tanácsot kérni. Picike (55 nm), derékszögű háromszög alakú kertem van. (Ha kéri valaki, holnap lerajzolom pontos méretekkel.) A kerítés felöli oldalára valamit szeretnék, ami eltakarja. Kúszónövény lenne a legjobb, de akkor lehet, a szomszéd kinyírna, ha átmászik... Várom a tippeket a kerítés eltakarására, és a fára is. Köszi! A múltkor bukkantam rá, kertészetileg elég helytálló oldalnak látszott : kerteszkedes.hu. Remélem hasznát veszed:) Üdv |
|
|
|
May 20 2011, 03:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 20-May 11 Azonosító: 104,930 |
Kedves Caty!
Az árnyékos részre kúszó növénynek a borostyánt (Hedera helix) vagy a tapadó vadszőlőt (Parthenocissus tricuspidata) tudom ajánlani. Ezek a növények nem kúsznak olyan gyorsan, mint a többi kúszó cserje, cserébe viszont bírják (pontosabban elviselik) az árnyékot is. Fából szélesebb a választék. Talán egy szép Magnoliát tudnék ajánlani vagy esetleg valamilyen díszcseresznyét, bár ez egy kicsit magasabbra nő. Remélem tudtam segíteni, ha van más kérdésed, itt még találsz hasznos infókat kerttervezésről: www.mandulakert.hu Gergő |
|
|
|
Feb 20 2012, 07:49 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 20-February 12 Azonosító: 106,381 |
Kedves Caty!
A Lonicera maackii nevű és a Lonicera caprifoliumot is tudom ajánlani! Nagyon finom illatúak a virágai. Üdvözlettel: Kiskertek építése, fenntartás, tervezése http://www.kiskertek.com |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:17 AM |