Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jan 12 2012, 09:19 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 75,902 |
Kedves Kertbarátok. Nógrád megyében egy kis tanyán élünk és idén is lesz egy teherautónyi szerves trágyánk amire várjuk bárki jelentkezését. Ingyen elvihető! A trágya egyik fele tehéntrágya szalmás, a másik fele lótrágya abban kevesebb a szalma. 2 év alatt feketére érik (ez tapasztalatból tudjuk mert az első évünk termését magunknak tettük félre és azt használjuk a kertbe.) Ha valakinek kell és el tudja vinni szóljon. Bp-ról 70km szilárd úton megközelíthető a tanya . Elszállítás tavasszal márciustól száraz időben lehetséges.
|
|
|
|
Jan 13 2012, 06:49 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 26-April 11 Azonosító: 104,705 |
Kedves Kertbarátok. Nógrád megyében egy kis tanyán élünk és idén is lesz egy teherautónyi szerves trágyánk amire várjuk bárki jelentkezését. Ingyen elvihető! A trágya egyik fele tehéntrágya szalmás, a másik fele lótrágya abban kevesebb a szalma. 2 év alatt feketére érik (ez tapasztalatból tudjuk mert az első évünk termését magunknak tettük félre és azt használjuk a kertbe.) Ha valakinek kell és el tudja vinni szóljon. Bp-ról 70km szilárd úton megközelíthető a tanya . Elszállítás tavasszal márciustól száraz időben lehetséges. Kedves Tímea! Köszönjük, olyan jó, hogy ilyen vagy! Bár én még itt nem tartok, hogy ezzel tudnék foglalkozni, de Isten tartsa meg jó szokásodat! |
|
|
|
Jan 14 2012, 08:46 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 75,902 |
Remélem más is tud majd felajánlani hasonlót biztos több állatartó is van akinek több trágyája keletkezik mint amit felhasznál. És remélem növények trágyázásához is majd lesznek jó beírások tapasztalatok. Engem például nagyon érdekelne hogy a rózsáknak milyen gyakran a legjobb adni a trágyát. Azt tudom, hogy szereti és szoktam látni itt ott hogy jól megvan trágyázva de valaki már próbálgatta hogy mi az ideális nekik? évente 2x, 3x vagy többször is?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:44 AM |