Ădvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )
![]() ![]() |
Jan 13 2012, 09:30 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Alompar.hu HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 6 Csatlakozott: 29-May 09 LakĂłhely: Debrecen AzonosĂtĂł: 25,618 |
Kedves SzakĂ©rtĆk! Van egy 1,5 m-es kislevelƱ fikuszom, nagyon ramaty ĂĄllapotban. Pajzstetvesen kaptam, az elĆzĆ tulaj mĂĄr lemondott rĂłla ...a levelekrĆl hosszĂș idĆ alatt sikerĂŒlt leĂrtsam a tetveket, majd vĂzzel ĂĄtmostam a gyökereket Vape pajzstetƱirtĂłval befĂșjtam, ĂĄtĂŒltettem teljesen Ășj földbe...ezek utĂĄn az ĂĄgai elkezdtek szĂĄradni, gondoltam megsĂ©rthettem az ĂĄtĂŒltetĂ©snĂ©l, de sajnos Ă©szre kellett vegyem, hogy a földjĂ©ben ismĂ©t aprĂł fehĂ©r rovarszerƱsĂ©gek mĂĄszkĂĄlnak.... Valami mentĆ Ă¶tlet esetleg? Köszönöm Ăn csak laikus kertĂ©szkedĆ vagyok.BocsĂĄnat,hogy zavarom Ă©n az ilyen növĂ©nyt szobĂĄban lepermetezem dohĂĄnylevĂ©l fĆzetĂ©vel, majd fokhagymĂĄt dugdosok a cserĂ©pbe amennyi csak fĂ©r bele. PrĂłbĂĄlja meg ha mĂ©g megvan a növĂ©nye.Sok sikert kĂvĂĄnok.TerĂ©zia Debrecen |
|
|
|
| ReklĂĄm |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 08:58 AM |