Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
May 7 2011, 06:26 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 25-November 10 Azonosító: 102,746 |
Sziasztok! Következő problémám van. Az ősszel ültetett fámon a tavaszi kihajtás után a levelek fel penderedtek. Esetleg valaki tudja mi történt és mi a megoldás akkor segítsen. Köszönöm! Üdv Csaba!
Csatolt állományok
|
|
|
|
May 11 2011, 02:57 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 7 Csatlakozott: 11-May 11 Azonosító: 104,845 |
Sziasztok! Következő problémám van. Az ősszel ültetett fámon a tavaszi kihajtás után a levelek fel penderedtek. Esetleg valaki tudja mi történt és mi a megoldás akkor segítsen. Köszönöm! Üdv Csaba! Szia! Múltkor találtam egy kertészeti szakoldalt, ahol szerintem megtalálod a kérdésedre a választ. Kertépítés , kertgondozás témában ingyenes tanácsadással [url="http://kerteszkedes.hu"] címen szakértők foglalkoznak a problémával. A múltkor a kérdésemre egy napon belül válaszoltak. |
|
|
|
May 12 2011, 07:29 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 25-November 10 Azonosító: 102,746 |
Szia! Múltkor találtam egy kertészeti szakoldalt, ahol szerintem megtalálod a kérdésedre a választ. Kertépítés , kertgondozás témában ingyenes tanácsadással [url="http://kerteszkedes.hu"] címen szakértők foglalkoznak a problémával. A múltkor a kérdésemre egy napon belül válaszoltak. Szia Nika88! Köszönöm szépen a választ. Meg nézem az oldalt. Üdv Csaba! |
|
|
|
Mar 28 2012, 09:44 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 10 Csatlakozott: 26-March 12 Lakóhely: Budapest Azonosító: 106,618 |
Sziasztok! Következő problémám van. Az ősszel ültetett fámon a tavaszi kihajtás után a levelek fel penderedtek. Esetleg valaki tudja mi történt és mi a megoldás akkor segítsen. Köszönöm! Üdv Csaba! Szia Csaba! A penderedés több dolgot is jelenthet. Sajnos nem látom tisztán a képről mi a probléma,de leírom az esetleges verziókat amik most hirtelen eszembe jutnak:) Lehet akár tápanyag hiánytól. A legtöbb növénynek nem csak makro hanem mikro elemkre is szüksége van. A három alap elem, a nitrogén , foszfor , kálium ezek a makro elemek. A legfontosabbak a növényünk számára. Kijuttatásukat az időjárásnak megfelelően kell végezni. Tavaszal lemosópermetezés fontos! Lehet kártevőtől vagy gombától is. Ha tapasztalsz pókháló szerű képződményt, esetleg ragacsos a levele, akkor tetves vagy atkás a növényed. Rozsdagomba is képes foltosodást okozni penderedésen kívűl. Remélem segíthettem és minél hamarabb meggyógyul a kis növényed:) Üdv kertészkislány |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:00 AM |