IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> Japán Díszcseresznye
Suba
hozzászólás May 7 2011, 06:26 PM
Létrehozva: #1

Newbie
*

Csoport: Edenkert.hu
Azonosító: 102,746

Sziasztok! Következő problémám van. Az ősszel ültetett fámon a tavaszi kihajtás után a levelek fel penderedtek. Esetleg valaki tudja mi történt és mi a megoldás akkor segítsen. Köszönöm! Üdv Csaba!
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p0208__Eredeti_m__ret_.jpg ( 160.09k ) Letöltések száma: 4

Go to the top of the page

+Quote Post
Nika88
hozzászólás May 11 2011, 02:57 PM
Létrehozva: #2

Newbie
*

Azonosító: 104,845

IDÉZET(Suba @ May 7 2011, 06:26 PM) *
Sziasztok! Következő problémám van. Az ősszel ültetett fámon a tavaszi kihajtás után a levelek fel penderedtek. Esetleg valaki tudja mi történt és mi a megoldás akkor segítsen. Köszönöm! Üdv Csaba!

Szia!
Múltkor találtam egy kertészeti szakoldalt, ahol szerintem megtalálod a kérdésedre a választ.
Kertépítés , kertgondozás témában ingyenes tanácsadással [url="http://kerteszkedes.hu"] címen szakértők foglalkoznak a problémával.
A múltkor a kérdésemre egy napon belül válaszoltak.

+Quote Post
Suba
hozzászólás May 12 2011, 07:29 PM
Létrehozva: #3

Newbie
*

Azonosító: 102,746

IDÉZET(Nika88 @ May 11 2011, 03:57 PM) *
Szia!
Múltkor találtam egy kertészeti szakoldalt, ahol szerintem megtalálod a kérdésedre a választ.
Kertépítés , kertgondozás témában ingyenes tanácsadással [url="http://kerteszkedes.hu"] címen szakértők foglalkoznak a problémával.
A múltkor a kérdésemre egy napon belül válaszoltak.

Szia Nika88! Köszönöm szépen a választ. Meg nézem az oldalt. Üdv Csaba!

+Quote Post
Gerillakertesz
hozzászólás Mar 28 2012, 09:44 AM
Létrehozva: #4

Member
**

Csoport: Haziallat.hu
Lakóhely: Budapest
Azonosító: 106,618

IDÉZET(Suba @ May 7 2011, 06:26 PM) *

Szia Csaba!
A penderedés több dolgot is jelenthet. Sajnos nem látom tisztán a képről mi a probléma,de leírom az esetleges verziókat amik most hirtelen eszembe jutnak:)
Lehet akár tápanyag hiánytól. A legtöbb növénynek nem csak makro hanem mikro elemkre is szüksége van. A három alap elem, a nitrogén , foszfor , kálium ezek a makro elemek. A legfontosabbak a növényünk számára. Kijuttatásukat az időjárásnak megfelelően kell végezni. Tavaszal lemosópermetezés fontos!
Lehet kártevőtől vagy gombától is. Ha tapasztalsz pókháló szerű képződményt, esetleg ragacsos a levele, akkor tetves vagy atkás a növényed.
Rozsdagomba is képes foltosodást okozni penderedésen kívűl.
Remélem segíthettem és minél hamarabb meggyógyul a kis növényed:)
Üdv
kertészkislány

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 09:00 AM

Kertészeti cikkek

Virág, zöldség-gyümölcs, kertészeti kellékek

Természetfotók

Kertészeti fórum