Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 25 2006, 01:21 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,370 |
Kedves Piacra járók! Megnyitottuk PIAC fórumunkat, ahol segíthetünk egymásnak tapasztalat -ár-(mindenféle zöldség cserében.
PIAC rovatunkba hétrõl hétre beszámolunk a zöldség-gyümölcs árairól; ha ehhez lenne további adatotok, hozzáfûznivalótok szívesen vesszük õket!
|
|
|
|
Sep 25 2006, 01:22 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,370 |
PIACI ÁRAK HÉTRÕL-HÉTRE
http://www.edenkert.hu/index.php?rovatid=93&menu=rovat
|
|
|
|
Jul 6 2007, 05:34 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 58,816 |
Sziasztok!
Nem tud valaki Bodza átvevõt, vagy céget, aki feldolgozza?
Köszi!
ult-warrior@freemail.hu
|
|
|
|
Oct 25 2007, 05:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,059 |
13 éves, nagyra nõtt, virágzó fügekaktuszomat ajánlom kaktuszbarátnak!
Sajnos nem tudom tovább nevelni, kinõtte a lehetõségeimet.:-(
Nem kérek érte semmit, csak szállítsa el a kaktuszbarát!
Reménykedve, Ági
|
|
|
|
Feb 19 2008, 09:02 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,382 |
sziasztok!Kivágnánk 2 hatalmas,30 éves ezüstfenyõt!Keresek virágkötõt,kertészetet,temetkezési vállalatot,aki fel tudná használni!
|
|
|
|
Mar 7 2008, 12:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,453 |
Sziasztok !
Medvehagymát nagyon jo áron eladok!!!!(nagy mennyiségben is)
500 g 500 ft
Érdeklõdni lehet: faresz000@freemail.hu
|
|
|
|
May 25 2008, 07:42 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,755 |
http://www.vitaminvita.extra.hu
|
|
|
|
Jun 4 2008, 11:07 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,871 |
Kedves Fórumosok.Otthonunk fontos része a konyha,hogy még élvezetesebbé tegyük a fõzést,mindenkinek ajánlom a www.keramiakes.hu oldalt.Nagyon sok tapasztalatom van a termékekkel kapcsolatban.Szívesen válaszolok minden kérdésetekre.Zöldség,gyümölcs,hús,szalámi szeletelésére még nem találtam ennél jobb terméket.Már nem használok fém késeket.Biotermék fogyasztóknak,szakácsoknak,késgyûjtõknek nagyon ajánlott kategória.Nem barnul be az élelmiszer,akár évekig nincs szûkség élezésre.Érdemes megnézni az oldalukat...Írjatok,ha érdekesnek találjátok ezt a kerámiakés témát.
|
|
|
|
Jun 27 2008, 12:13 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,974 |
Kedves Fórumosok,
Környezetbarát anyagból készült táskáinkat szeretném figyelmetekbe ajánlani, illetve ezen táskák értékesítéséhez keresünk boltokat, bolthálózatokat vagy akár magánszemélyeket is, akik úgy gondolják, hogy a vevõiknek, ismerõseiknek elnyernék a tetszését ezek a termékek. A táskákról és cégünkrõl bõvebben a www.baratunkafold.hu weboldalon lehet olvasni, illetve az info@baratunkafold.hu emailcímre küldött levelekben feltett kérdésekre, kérésekre szívesen válaszolunk kollegáimmal.
Várjuk a jelentkezését minden kedves érdeklõdõnek.
Hálás köszönettel: Árvai Gergely
|
|
|
|
Jul 29 2008, 10:20 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 59,758 |
A szavazásokban volt már szó a szedd magad mozgalomról. Hú, de régen lemondtam én errõl! A munka, az idõ, a hazaszállítás (üzemanyag), ....... 1-2 hét és a szomszédos piacon ugyanannyiba kerül. Ennyi.
|
|
|
|
Oct 9 2008, 10:30 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,343 |
Sziasztok!
Kérlek, ha tudtok, segítsetek. Budapesten hol lehet olcsón virágot venni? Ikebanás szakkörre kellene. A Nagybaniról azt hallottam, oda valami kártya kell. De csak van más lehetõség... Ha tudtok, valamit, kérlek, szóljatok. Elõre is köszi:)
|
|
|
|
Nov 30 2008, 03:22 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,513 |
Üdv mindenkinek... Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az alábbi linket sok sok hasznos termékkel, és szolgáltatással. Ha hobby szinten, vagy profi módon kertészkedsz, termelsz akkor is biztos találsz kedvedre valót... www.mezogazdasagibolt.hu
|
|
|
|
Feb 23 2009, 12:50 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,670 |
Kedves Fórumlátogatók! Szeretném bemutatni a GazdaPiac.com-ot (http://www.gazdapiac.com)
A kezdeményezés lényege hogy az emberek közvetlenül vásárolhassanak a termelőktől zöldséget, gyümölcsöt. A termelő felad egy ingyenes apróhirdetést az oldalon, hogy mikor és hol árusít, beáll egy teherautóval és helyben eladja az áruját. Várok mindenkit aki támogatja a gondolatot, és a javaslatokat, ötleteket is az oldal tökéletesítéséhez! Gábor
|
|
|
|
Apr 23 2009, 10:37 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,817 |
Üdv mindenki!
Kicsit másabb a téma ,de én is ajánlók nektek valamit!
Szerintem a legjobb minoségu csempéket az S & Co. forgalmazza. Árban és minoségben is kifogástalan. Én nemrégiben építkeztem a legtöbb alapanyagot náluk szereztem be, és meg is vagyok elégedve a termékeikkel, ezért is ajánlom mindenkinek. Ezenkivül ezer minden dolgot forgalmaznak mint pl: kádak,mosdók,csempék,szaniterek,radiátorok,zuhanytálcák és még ezer féle kiegészíto. Minden kapható ami egy igazi modern lakás kialakításához kell.
Az oldalukon minden megtekintheto képekkel: http://www.s-and-co.hu ,de azt hiszem van egy bemutatótermük is az Aradi úton Budapesten
|
|
|
|
Mar 10 2012, 10:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 10-March 12 Azonosító: 106,510 |
Sziasztok!
Főleg webáruház tulajdonosoknak és azoknak akik szeretnék segíteni a működésüket ajánlanám a következő oldalt: http://www.itemcore.com Az oldal alapvetően termékeket, márkákat, üzleteket, webáruházakat gyűjt. Feltöltéssel lehet bővíteni a felsorolt opciókat. Nem rég indult, ezért ha még nem létezik a kategória, amit szeretnénk bővíteni, pl dísznövény webáruházak, akkor ott ajánlani is lehet, illetve az egyéb kategóriába feltölteni és majd később az adminok elrendezik. Remélem valakinek hasznos lesz! Üdv! |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:17 AM |