Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Apr 2 2009, 07:43 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 60,392 |
SEGÍTSÉG!!! tegnap a gyermek ráesett szintén gyermekkorú könnyezõpálmánkra, és az majdnem derékba tört. négy levele volt, most kezdte volna hozni a következõt, de a rövidke szára töve félig elhasadt. együtt könnyeztünk mind a hárman... hogyan lehetne megmenteni a növényt, vagy lehet-e még "szaporítani" a maradékról? SEGÍTSETEK tapasztalt szobanövénykertészekl!!!!
|
|
|
|
Aug 26 2009, 10:56 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 26-August 09 Azonosító: 97,755 |
Sziasztok!
Ki szeretném deríteni, hogy ez vajon milyen fajta virág! Valakinek nem ismerős? Előre is köszi!
Napflio_122.jpg ( 120.23k )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
Sep 4 2009, 10:15 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 4-September 09 Azonosító: 98,260 |
Sziasztok!
Egyetemista vagyok Pécsen, és nyári házi dolgozatként adatbányászat és piackutatás tárgyamhoz egy olyan feladatot kaptam, hogy ki kell töltetnem 100 emberrel egy növénygondozással, növénygondozó eszközzel kapcsolatos kérdőívet. Nagy segítség lenne, ha kitöltenétek, mert ez az alapja, h a következő félévben folytathassam a tárgyat. A kérdőívet ezen a linken keresztül érhetitek el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/201617948/ előre is köszi! |
|
|
|
Oct 19 2009, 08:05 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 19-October 09 Azonosító: 100,308 |
Segítsetek! Mi lehet a baja a Hawaii pálmámnak? Másfél hete kaptam, egyszer locsoltam meg, kb. 2-3 dl vízzel. Egyre csak sárgulnak a levelei, törzse pedig egészen közel a földhöz kirepedezett és puhább is mint máshol. mi lehet a baja és hogy tudok rajta segíteni? Köszi mindenkinek a segítséget!
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:09 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 19-October 09 Azonosító: 100,308 |
[
Szia Gitta! Mivel gumós növény, szerintem ki fogja heverni. Ami letört szár, azt vágd vissza, szerintem gondozd tovább, ahogy szoktad, s kihajt. |
|
|
|
Nov 15 2009, 08:41 AM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 20-July 09 Azonosító: 95,705 |
Sziasztok. Kaptam a férjemtől és a lányomtól egy nagyon szép és nagy szobanövényt, aminek sajnos a nevét nem tudjuk. Óriási zöld fehéren cirmos levelei vannak, a szára pedig hófehér. Az eladó azt mondta, hogy valami új nemesítésű még idáig tényleg sehol sem láttam. A szára tövénél ágazik el, onnan kb. 15-20 cm-es hófehér szár és ott ülnek a tenyérnyinél is nagyobb zöld hosszúkás cirmos levelei. Tudja valaki, hogy ez mi lehet? Előre is köszi.
|
|
|
|
Nov 20 2009, 08:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 9 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 84,051 |
Sziasztok. Kaptam a férjemtől és a lányomtól egy nagyon szép és nagy szobanövényt, aminek sajnos a nevét nem tudjuk. Óriási zöld fehéren cirmos levelei vannak, a szára pedig hófehér. Az eladó azt mondta, hogy valami új nemesítésű még idáig tényleg sehol sem láttam. A szára tövénél ágazik el, onnan kb. 15-20 cm-es hófehér szár és ott ülnek a tenyérnyinél is nagyobb zöld hosszúkás cirmos levelei. Tudja valaki, hogy ez mi lehet? Előre is köszi. Képed nincs? |
|
|
|
Nov 30 2009, 03:08 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 9 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 84,051 |
Kis élénkítés ráférne erre a fórumra, komolyan nem jár erre senki rajtam kívül?
|
|
|
|
Jan 12 2012, 08:32 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 12-January 12 Lakóhely: Tatabánya, Pécs Azonosító: 106,066 |
|
|
|
|
Apr 18 2012, 08:51 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 10 Csatlakozott: 26-March 12 Lakóhely: Budapest Azonosító: 106,618 |
|
|
|
|
Apr 18 2012, 08:57 AM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 10 Csatlakozott: 26-March 12 Lakóhely: Budapest Azonosító: 106,618 |
SEGÍTSÉG!!! tegnap a gyermek ráesett szintén gyermekkorú könnyezõpálmánkra, és az majdnem derékba tört. négy levele volt, most kezdte volna hozni a következõt, de a rövidke szára töve félig elhasadt. együtt könnyeztünk mind a hárman... hogyan lehetne megmenteni a növényt, vagy lehet-e még "szaporítani" a maradékról? SEGÍTSETEK tapasztalt szobanövénykertészekl!!!! Szia, Ne aggódj könnyen élettre kell, ha fiatal hajtását gyökerezteted. A Monstera eredeti élőhelyén fán lakó növény és eléggé szívós. Léggyökereivel is próbálkozhatsz! Biztos meggyógyul:)! Üdv Gerillakertész |
|
|
|
Apr 18 2012, 09:07 AM
Létrehozva:
|
|
|
Cimbidiumom legalább 10 éves és még nem virágzott.A levélzet gyönyörû,most is legalább 5 új hajtást hozott,de virágot egyet sem. Mit tegyek,hogy virágozzon? Köszönöm a válaszát. Rozi Szia, Orchidea tápoldat nem árthat neki, valamint párás és napos helyet kedveli. Napos, de nem a tűző napot! Remélem sikerül és pozitív változást észlelsz majd rajta! Üdv gerillakertész |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 09:10 AM |